• Со попуст
  • Неодамнешно
RitoeasySports RC Преден заден капак на кутијата, алуминиумска легура RC Car Gear Gear Gear Box куќиште RC Диференцијално куќиште за надградба на делот за додаток на моделот на автомо?

RitoeasySports RC Преден заден капак на кутијата, алуминиумска легура RC Car Gear Gear Gear Box куќиште RC Диференцијално куќиште за надградба

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Алуминиумски легура материјал : капакот на кутијата RC менувач е изработен од висококвалитетен материјал за алуминиумска легура, кој е издржлив и отпорен на абење и солза, и има повеќе рафиниран изглед Лесна инсталација : капакот на кутијата за менувачот е лесна инсталација и расклопување, директно замена на оштетените пластични делови за да се добие поголема јачина. Компатибилен со : Алуминиумската легура Предна и задна кутија за опрема не додава дополнителен товар на RC автомобилот и е погоден за Latrax Teton. Стабилна изведба : Диференцијалното куќиште на РЦ има стабилни перформанси и може да ги заштити додатоците во кутијата за менувачи од гребнатини, прашина и нечистотија. Добро изработка : Куќиштето на кутијата за опрема за автомобили RC има исклучителен изглед и стабилни перформанси, што може да го направи вашиот далечински управувач автомобил да изгледа поладно и практично. Алуминиумски легура материјал : капакот на кутијата RC менувач е изработен од висококвалитетен материјал за алуминиумска легура, кој е издржлив и отпорен на абење и солза, и има повеќе рафиниран изглед. Лесна инсталација : капакот на кутијата за менувачот е лесна инсталација и расклопување, директно замена на оштетените пластични делови за да се добие поголема јачина. Компатибилен со : Алуминиумската легура Предна и задна кутија за опрема не додава дополнителен товар на RC автомобилот и е погоден за Latrax Teton.


Клучни карактеристики

Item Type:
Gear Box Housing
Product Material:
Aluminium Alloy
For LaTrax Teton:
Package List:
1 Set x Front and Rear Gear Box Housing (4 Accessories in Total)           :
24 x Screws     :
1 x Wrench:
Note:
Due to differences between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item as well. :

Слични производи во категоријата