• Со попуст
  • Неодамнешно
SQUEGG Паметни Рака Динамометар-Bluetooth Овозможено Рака Зафат Тренер Поддржан Со Стан За Да Се Оцени, Песна &засилувач; Подобрување На Вашиот Стисок Сила-Рака Вежба Алат?

SQUEGG Паметни Рака Динамометар-Bluetooth Овозможено Рака Зафат Тренер Поддржан Со Стан За Да Се Оцени, Песна &засилувач; Подобрување

 
DEN 1552.00

Количината на стоката
Това е достапна

ПАМЕТЕН ТРЕНЕР ЗА РАЧНО ДРЖЕЊЕ гејмерски уред за 12-20 ЈО што потсвесно помага Да Се Зајакне Стисокот; Стрес Топка за 20-50 ЈО За Следење На Крвниот Притисок и Уред за Зајакнување на Стисокот за 50 ЈО И Погоре ИЗОМЕТРИСКИ ВЕЖБИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА КРВНИОТ ПРИТИСОК : Американското Здружение За Срце препорачува 12 минути изометриско вежбање на рацете дневно за регулирање на крвниот притисок. Апликацијата Squegg автоматски го следи вашиот % од максималната јачина и време на зафат, со што ви овозможува лесно да ја изведувате оваа вежба! Поставете ги вашите преференции и испробајте различни одредници за јачина за да видите што најмногу ви одговара. ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН со ДОЛГО ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА во МИРУВАЊЕ - Добијте соодветен стисок со designономскиот дизајн На Силиконската обвивка На Скег, кој нуди целосна удобност со секое разбирање и се спротивставува на влагата од таложење на пот и обезбедува загарантирана 80 часа континуирана употреба откако ќе се наполни целосно. 2 часа максимално време на полнење користејќи USB полнач врска. Среде моменталната ситуација, дезинфекцијата не е проблем со нашиот уред! Тоа може да се користи од страна на повеќе од 1 лице (не е проблем ако се користи дома).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата