• Со попуст
  • Неодамнешно
Shine-Tron [Додатоци за дронови] Додатоци за беспилотни летала за DJI Phantom 4 Pro v2.0 Заправка на држачот за складирање на батеријата за делот за поправка на DJI Phantom 4 Pro v2.0 Делов?

Shine-Tron [Додатоци за дронови] Додатоци за беспилотни летала за DJI Phantom 4 Pro v2.0 Заправка на држачот за складирање на батеријата

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Phantom 4 Pro v2. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба. Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Phantom 4 Pro v2. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. За DJI Phantom 4 Pro v2.0 Држач за поправка на кутијата за складирање на батерии за DJI Phantom 4 Pro v2.0 Делови за замена на дронот за DJI Phantom 4 PRO v2.0 Батерии за складирање на батерии Box Description : Состојба : Бренд Newfor Phantom 4 Pro v2.0 Package List : 1 PCS Држач на батеријата за Phantom 4 Pro v2.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата