• Со попуст
  • Неодамнешно
СОПСТВЕНИКОТ НА КОНТРОЛОРОТ НА КОНТРОЛОРОТ НА КОНТРОЛОРОТ На КОНТРОЛОРОТ На КОНТРОЛОРОТ На КОНТРОЛОРОТ На ВОЛАНОТ 2 парчиња Лево И Десно Контролорот На Контролор?

СОПСТВЕНИКОТ НА КОНТРОЛОРОТ НА КОНТРОЛОРОТ НА КОНТРОЛОРОТ На КОНТРОЛОРОТ На КОНТРОЛОРОТ На КОНТРОЛОРОТ На ВОЛАНОТ 2 парчиња Лево И Десно Контролорот

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Големите и СР копчињата го олеснуваат брзото притискање и не пропуштаат Обезбедува суптилен клик чувство кога ќе се притисне. Нема мешање во тоа како работат контролните копчиња кога ќе се притиснат. Вие само треба да ги притиснете со најмала и вашите костец ќе го држат. Ова го олеснува држењето без грчеви во рацете. Користењето на овие костец ја прави играта многу попријатна. Доволно мал за патување и доволно голем за да ви биде удобно дури и ако имате прсти од банана или раце од шунка. Опис Лесен и удобен за одржување за сите возрасти. Ergономскиот дизајн обезбедува супериорен стисок и подобрена удобност. Тоа како покритие, може да го заштити вашиот контролер на играта од секојдневно абење, гребнатини и нечистотија. Совршен за оние продолжени, високо-стрес игри сесии. Карактеристики-Боја : Сина, Црвена.- Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ.- Само треба да ги турнете со најмала рака и вашите костец ќе го држат.- Нема мешање во тоа како работат контролните копчиња кога ќе се притиснат.- Големите и СР копчињата го олеснуваат брзото притискање и не пропуштаат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата