• Со попуст
  • Неодамнешно
Кеси За Ужина за повеќекратна употреба, Екстра Дебели Кеси За Замрзнување Со Големина На Галон, Вреќи За Складирање Храна Со Херметички Заптивка На Патент, Транспа?

Кеси За Ужина за повеќекратна употреба, Екстра Дебели Кеси За Замрзнување Со Големина На Галон, Вреќи За Складирање Храна Со Херметички Заптивка

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Чувајте Ги Фрижидерот И Кујната Организирани - збогувајте се со неуреден фрижидер и замрзнувач Овие кеси за замрзнување за повеќекратна употреба се идеални за чување месо, зеленчук, леб, зачини и десерти. Само додадете етикети за лесен пристап. Отпорна на истекување и Издржлива - оваа кеса за замрзнување обезбедува течност од истекување со својот силен и лесен за отворање троен патент. Нашите флексибилни кеси за храна се направени од материјали за храна, одржувајќи ја храната свежа и чиста. Торба За Складирање Храна Со Големина На Галон - имаме за цел да ја намалиме количината на пластика што ја фрламе. Добра работа, секоја од нашите вреќи за складирање храна содржи 1 галон и доаѓа во пакување од 3. Тоа е идеален и практичен предмет за чување остатоци, овошје или супи. Безбедни и Разноврсни - нашите пластични кеси за повеќекратна употреба може да се користат и за складирање канцелариски материјал, козметика и неопходни работи за патување. Тие се дизајнирани да бидат деца, миленичиња и пријателски настроени кон планетата. Лесни За Чистење Кеси За Повеќекратна Употреба-го поддржуваме концептот за нула отпад. Затоа се грижиме нашите торби за повеќекратна употреба да се држат добро и да можат повторно да се користат безброј пати. Можете да ги измиете со рака и да ги оставите да се исушат со воздух.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата