• Со попуст
  • Неодамнешно
Allturn 110V-80W пластичен заварувач, топол степлер, пластичен комплет за заварување, пластична машина за поправка на браник за заварување.

Allturn 110V-80W пластичен заварувач, топол степлер, пластичен комплет за заварување, пластична машина за поправка на браник за заварување.

 
DEN 479.84

Количината на стоката
Това е достапна

- Големата ергономска рачка дизајнирана специјално за американски возрасни ви дава удобен зафат Оваа алатка за пластична поправка е погодна за поправка на разни пластика и најчесто се користи за поправка на пластични делови на возила. Application Стичајна апликација, погодна за поправка на браник, табла, држач за ламби, пластичен прстен, радијатор, пластичен уред за автомобили и мотоцикл. ✅ Организирајте ги вашите скршени делови, продолжете го својот животен век. Силен за шок и пресврт по поправката. Prastipedgraded пластична рачка, удобна зафат, долгогодишна употреба нема да се чувствува уморна. Брзо и лесно работење. Не е потребна обука. Научете да користите во секунди. Овој комплет за алатки за поправка на заварувањето е дизајниран да ги поправи пластичните делови од автомобилот. Подреди ги вашите скршени делови, продолжете го неговиот животен век. Силен за шок и пресврт по поправката. Рачката има удобен зафат и нема да се чувствува уморна долго време. Брзо и лесно работење. Не е потребна обука. Научете да користите во секунда.Вените типови нокти за да ги задоволат вашите различни потреби. Вградена заштита од прегревање, за да се избегне исцрпување на машината за прегревање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата