• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор На Електрични Алати афогато, Држач За Ѕидни Држачи За Вежба Од 3 Слоја, Држач За Ѕидни Алати За Напојување, Држач За Електрични Алати За Гаражни Алатки С?

Организатор На Електрични Алати афогато, Држач За Ѕидни Држачи За Вежба Од 3 Слоја, Држач За Ѕидни Алати За Напојување, Држач За Електрични

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

●Ефикасно Заштеда На Простор Овој држач за вежба за напојување може ефикасно да го користи ѕидниот простор за поставување електрични вежби и други алатки, правејќи ја вашата работна маса чиста и уредна Овој организатор на алатки ви помага да ги одржувате сите ваши често користени алатки уредно организирани и на дофат на раката. ●Има 4 Држачи За Странични Алатки За Самостојно, Решетката за складирање вежби има 4 ексклузивни странични лавици за алати, можете да ги соберете насекаде на штандот за електрична вежба. Страничните лавици специфични за алатки се совршено компатибилни со чекани, клешти, шрафцигери, клучеви и разни мали алатки. ●Нова Големина На Надградба ● растојанието помеѓу долниот и средниот слој на ново надградениот штанд за електрична вежба е дизајнирано да се зголеми и можете директно да ја ставите електричната вежба без да ја извадите батеријата. Растојанието помеѓу дупките лево и десно е погодно за 16-инчни градежни стандардни куќи и може да се инсталира на дрвени ѕидови, ѕидови од тули, бетонски ѕидови или штипки. ●Метален Материјал Со висока јачина ● оваа решетка за алат е изработена од задебелен метален материјал со силна носивост, издржлива е и не се деформира.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата