• Со попуст
  • Неодамнешно
Биометриска лозинка за отпечатоци Време на време на посетеност Машина за посетеност на вработените Проверка на рекордер Временски екран на допир Време на часовни?

Биометриска лозинка за отпечатоци Време на време на посетеност Машина за посетеност на вработените Проверка на рекордер Временски

 
DEN 811.84

Количината на стоката
Това е достапна

Напредна технологија за отклучување : Паметната машина за посетеност е многу напредна, со интелигентно препознавање на лице, препознавање на отпечатоци и препознавање на лозинка Поддржете до 3000 капацитет за отпечатоци од прсти, многу погоден за големи и средни претпријатија. Екран за допир со висока дефиниција : TFT транспарентен екран на допир, поддржува локално работење, обезбедува дисплеј во реално време и живописен звук. Технологија на осветлување : Безопасна невидлива помошна технологија за осветлување, така што оваа машина има добри перформанси без оглед на денот и ноќта. Брзо препознавање на лицето : Одлична технологија за препознавање на лице и надворешно лице има одлична прилагодливост на промените во светлината и може да препознае повеќе разлики во расата, бојата на кожата, полот, изразот на лицето, брадата и косата. Лесен за употреба, нема потреба да инсталирате софтвер : Поедноставни чекори за работа, можете да научите да работите за 5 минути. Не е потребен софтвер, а машината е навистина погодна за луѓе во канцеларии, фабрики, хотели, училишта, итн. За да присуствуваат на работа. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за машини за посетеност на време : АБС Капацитет на лице : 300 капацитет на отпечатоци : 3000 капацитет за складирање : 100000 Режим на препознавање : отпечаток од прсти, лице, функција за лозинка : Комуницирајте USB2.


Клучни карактеристики

Item Type:
Time Attendance Machine
Material:
ABS
Face Capacity:
300
Fingerprint Capacity:
3000
Storage Capacity:
100000 
Recognition Mode:
Fingerprint, Face, Password
Function:
Communicate USB2.0 and USB host; LCD 2.8 HVGA display
Report Output:
Excel can be directly exported to from U disk
Keyboard:
4 x 4
Use Distance:
Approx. 30-80CM/11.8-31.5IN
Size:
Approx. 92 x 195 x 140mm/3.6 x 7.7 x 5.5in (Thickness x Length x Width)
Voltage:
100-240V
How to Use:
Use the charger to connect to the power supply, press the power button, the fingerprint can be entered after the power is turned on, the fingerprint is entered successfully, language prompt after successful fingerprint clocking.
Package List:
1 x Time Attendance Machine :
1 x Power Adapter :
1 x Manual  :
1 x Screw Installation Package:

Слични производи во категоријата