• Со попуст
  • Неодамнешно
127 парчиња топлинска цевка за намалување на ракавите за завиткување на пламенот, ретардант електричен кабел за кабел за електрична енергија, комплет за цевки за ел?

127 парчиња топлинска цевка за намалување на ракавите за завиткување на пламенот, ретардант електричен кабел за кабел за електрична енергија,

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Боја : 127 парчиња Пакетот вклучува : 30 * 2,0 x 40мм цевка за смалување на топлина 25 * 2,5 x 40мм цевка за намалување на топлината 20 * 3,5 x 40мм цевка за намалување на топлината 20 * 5.0 x 40мм цевка за намалување на топлината 16 * 7.0 x 80mm Цевка за намалување на топлината 8 * 10.0 x 80мм Топлина Смалување на топлина Цевка 8 * 13,0 x 85мм цевка за намалување на топлината. Цевката за намалување на топлината е изработена од материјал со висок степен, издржлив и безбеден за употреба. Цевките за кабел за завиткување доаѓаат со 127 парчиња во пакет, исполнувајќи различни барања. Електричната жица цевка има висок однос на експанзија, што овозможува да се поправат повеќето видови на оштетени јакни со кабел. Описи : Цевката за намалување на топлината е направена од материјал со висок степен, издржлив и безбеден за употреба. Цевките за кабел за завиткување доаѓаат со 127 парчиња во пакет, исполнувајќи различни барања. Електричната жица цевка има висок однос на експанзија, што овозможува да се поправат повеќето видови на оштетени јакни со кабел. Цевката за завиткување на жицата може да се користи во широк спектар на електрични апликации. Цевките за ракави на жицата имаат широка апликација, погодна за електрична изолација, кабелско врзување и поправка на жици, кабли, цевки и електрични и електронски компоненти и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата