• Со попуст
  • Неодамнешно
Брод за далечински управувач, електрични чамци за полнење, електричен анти -судир 80M RC едриличарски играчки 16 км/ч со голема брзина мини брод играчки далечински упр?

Брод за далечински управувач, електрични чамци за полнење, електричен анти -судир 80M RC едриличарски играчки 16 км/ч со голема брзина

 
DEN 741.28

Количината на стоката
Това е достапна

Брза брзина на трчање : Овој брод на РЦ патува со брзина од околу 16 км на час, има вграден пропелер и користи млаз вода за да го придвижи напред Целосна заштита : Лакот има дизајн за заштита од анти -судир и низок потсетник за батерии, што во голема мерка ја подобрува безбедноста на бродот за далечински управувач. Чувствителна опрема за управување : Управувачот на бродот RC е чувствителен, може слободно да се сврти лево и десно, и може брзо да се движи напред или назад. Кул светлина : Бродот со далечински управувач има разнобојни и ладни светла, кои не само што изгледаат добро, туку и ви овозможуваат да играте безгрижно бесплатно ноќе. Најдобар подарок : Бродот со далечински управувач е најдобриот подарок за родендени, годишнини, збогум, желби, Денот на благодарноста, Божиќ, Нова Година. Брза брзина на трчање : Овој брод на РЦ патува со брзина од околу 16 км на час, има вграден пропелер и користи млаз вода за да го придвижи напред. Целосна заштита : Лакот има дизајн за заштита од анти -судир и низок потсетник за батерии, што во голема мерка ја подобрува безбедноста на бродот за далечински управувач. Чувствителна опрема за управување : Управувачот на бродот RC е чувствителен, може слободно да се сврти лево и десно, и може брзо да се движи напред или назад. Кул светлина : Бродот со далечински управувач има разнобојни и ладни светла, кои не само што изгледаат добро, туку и ви овозможуваат да играте безгрижно бесплатно ноќе.


Клучни карактеристики

Item Type:
RC Boat
Material:
Plastic, electric components
RC Boat Size:
Approx. 26 x 9.8 x 8cm / 10.2 x 3.9 x 3.1in
Remote Control Boat Battery:
7.4V 800mAh lithium battery (built in)
Charging Time:
About 120 minutes
Working Time:
About 11 minutes
Control Distance:
80 meters
Remote Control Mode:
2.4G
Driving Speed (KM/H) 16KM/H:
Number of Drive Motors:
1 x 370
Remote Control Batteries:
2 x AA (excluded)
Package List:
1 x RC Boat1 x Remote Control:
3 x Boat Frame Accessory:
1 x Data Cable:
1 x Decorative Flag:
1 x Screwdriver:
1 x Hex Wrench:
1 x Instruction:
1 x Storage Bag:
1 x Battery:

Слични производи во категоријата