• Со попуст
  • Неодамнешно
Замена НА Ременот НА Градите НА Кооспо, Прилагодлива Еластична Лента За Градите За Мека Фитнес, Шарени Заменете Го Појасот ЗА Граден КОШ ЗА XOSS/Wahoo/Garmin/Shanren И Многу По?

Замена НА Ременот НА Градите НА Кооспо, Прилагодлива Еластична Лента За Градите За Мека Фитнес, Шарени Заменете Го Појасот ЗА Граден КОШ ЗА

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Работете со најпопуларниот монитор за отчукувањата на срцето (МРАВКА+ Bluetooth 40), компатибилен со Wahoo / Garmin / STRAVE/ZWIFT и така натаму, polar rementation strap pelefer ASIN B0895 NLSN6. МИЗОН НЕ Е КОМПАТИБИЛЕН. Не вклучувајќи сензор ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ.Мизон НЕ е компатибилен. Поддршка За Миење Раце-Поддршка 300 пати миење раце по завршувањето на обуката, Потењето, прашината и валканата може да се исчистат. Прилагодлива Должина-Меко И удобно носење, ременот за градите може да се прилагоди од 65 на 95 см. Добро фитнес искуство за вас. Забелешка-Понекогаш за проблеми со батеријата и сигналот, проблемот може да лежи на ременот на градите. Едноставно ви треба ременот за замена што ќе го реши проблемот. Ви предлагаме редовно да ја менувате лентата. Мизон НЕ е компатибилен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата