• Со попуст
  • Неодамнешно
UXZDX CUJUX Оксфорд Крпа Алатник Торба Завртки Ореви Вежба Хардвер Автомобил Поправка Комплет Чанта Алатка За Складирање Алатка Торбичка Случај За Поправка Алатка

UXZDX CUJUX Оксфорд Крпа Алатник Торба Завртки Ореви Вежба Хардвер Автомобил Поправка Комплет Чанта Алатка За Складирање Алатка Торбичка

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Торбата за складирање алатки од оксфорд е едноставна и практична, лесна за чување Торбата со алат е водоотпорна, отпорна на абење и издржлива. Погодно за собирање мали алатки за часовници за да избегнете губење. Дизајнот на патент е лесен за носење, Платното може да се користи долго време. Едноставен и дарежлив, лесен за употреба и издржлив. Торбата за складирање алатки од оксфорд е едноставна и практична, лесна за чување. Торбата со алат е водоотпорна, отпорна на абење и издржлива. Погодно за собирање мали алатки за часовници за да избегнете губење. Дизајнот на патент е лесен за носење, Платното може да се користи долго време. Едноставен и дарежлив, лесен за употреба и издржлив. Торбата за складирање алатки од оксфорд е едноставна и практична, лесна за чување.Торбата со алат е водоотпорна, отпорна на абење и издржлива.Погодно за собирање мали алатки за часовници за да се избегне губитник дизајнот е лесен за носење, Платното може да се користи долго времеедноставно и дарежливо, лесно за употреба и издржливо.Спецификација : Точка Бр. : Мала платнена торба акит димензии : должина 20,5 ширина 10 дебелина 4,5 см смексирана големина : 13,8 широк 20,5 цмнет тежина : Вклучен 0,11 Кгпакет : Комплет со Алатки*1 ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.


Клучни карактеристики

Item No. :
Small cloth bag A
Kit dimensions:
length 20.5 width 10 thickness 4.5cm cm
Expanded size:
13.8 wide 20.5 cm
Net weight:
0.11KG
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same. :

Слични производи во категоријата