• Со попуст
  • Неодамнешно
6 Парчиња Вдлабнато Светло За Осветлување, Прилагодливо Светло За Осветлување На Таванот, Светло На Самото Место На Алуминиумски Акцент, Рефлектори На Таванот На К?

6 Парчиња Вдлабнато Светло За Осветлување, Прилагодливо Светло За Осветлување На Таванот, Светло На Самото Место На Алуминиумски Акцент, Рефлектори

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Стил на дизајнирање● : Модерни И едноставни рефлектори, вградени тавански светла Прилагодливо светло за монтирање на рамна светлина, агол на зракот : 15-60° фокус, ротирајте ја главата на светилката за да ја прилагодите големината на зракот, без стробоскопски, анти-отсјај, таванска ламба со мала потрошувачка на енергија. ●Материјал и големина€ : телото на алуминиумската ламба има нежен допир, антикорозивен, анти- ' рѓа и брза дисипација на топлина, а оптичката леќа има униформа пропустливост на светлина. Дијаметар : 13СМ; Висина : 12СМ; дијаметар На Дупка : 11-12СМ. `+Детални информации : овој рефлектор на таванот го вклучува целиот хардвер за инсталација, кој може да се инсталира брзо и лесно. Опремен СО 20 W LED извор на светлина кочан, агол на зрак : 15-60° фокусирање; температура на бојата : 3000 K, 4000 K, 6000 K. ● Широко користен q : областа за осветлување на овој рефлектор е 3-5w. Оваа ѕидна светилка е многу погодна за секој модерен дизајн на просторот, како што се : дневна соба, трпезарија, коридор, изложба за сликање масло, ѕид во позадина, хотелско осветлување итн. Ве Молиме не двоумете се да не контактирате доколку има некакво прашање за квалитет за овој уред за осветлување или не сте задоволни со купувањето.Ние ќе ви одговориме во рок од 7/24 часа. Главно сме ангажирани во разни видови светилки за домаќинство и светилки за осветлување, подобрувајќи висококвалитетни, функционално убави и разумни цени производи за дизајн на осветлување за секој клиент. Нашата палета на производи вклучува разни ЛЕД светилки, лустери, ѕидни светилки, подни светилки, лустери итн. Имаме силен Персонал За Истражување И Развој и тим за контрола на квалитетот, кои имаат долгогодишно професионално искуство во областа на осветлувањето. Ве молиме бидете сигурни да купите : имаме комплетен систем за услуги по продажбата. Доколку имате некакви проблеми со квалитетот, слободно контактирајте не.● Димензии : Дијаметар : 13см висина : 12см дијаметар на дупката : 11-12СМ спецификација : Стил : модерна и едноставна форма на светилка : метод на инсталација на таванот : вграден Материјал : Алуминиумска Боја : белброј на извори на светлина : 1 напон : 110-240просечен век на траење : 50000 (ж)површина За Зрачење : 5с -10с извор на светлина : 20wbeam агол : 15-60° focusing температура на бојата : 3000k, 4000 K, 6000klight извор на извор : извор на кочанско светло дали да го вклучите изворот на светлина : Вклучете Применливи Места : Дневна Соба, Трпезарија, Коридор, изложба за сликање масло, ѕид во позадина, осветлување на хотелот итн.


Клучни карактеристики

Style:
modern and simple
Lamp shape:
ceiling spotlight
Installation method:
Embedded
Material:
Aluminum
Color:
white
Number of light sources:
1
Voltage:
110-240V
Average service life:
50000 (h)
Irradiation area:
5㎡ -10㎡
Light source power:
20W
Beam angle:
15-60° focusing
Color temperature:
3000K, 4000K, 6000K
Light source type:
COB light source
Whether to include the light source:
include
Applicable places:
living room, dining room, corridor, oil painting exhibition, background wall, hotel lighting, etc.
[Package contents]:
6 x spotlight:
1 x installation accessories:
Note:
1. Please check the size of the wall light before ordering to ensure that the light fits your room.:
2. Adjustable height, suitable for all pendant lamp series, you can adjust the light according to your needs. (Dimmer is not included) Easy to assemble according to installation instructions.:
3. Use a soft dry cloth to remove dust.:
4. Do not exceed the specified wattage.:
5. Please make sure that the power has been cut off before installation. :

Слични производи во категоријата