• Со попуст
  • Неодамнешно
SOLUSTRE 10 парчиња Четка За Тастатура Чистач На Таблети Четка За Чистење Тастатури Четка За Чистење Компјутерски Тастатури Минијатурна Четка За Отстранување Метла Че?

SOLUSTRE 10 парчиња Четка За Тастатура Чистач На Таблети Четка За Чистење Тастатури Четка За Чистење Компјутерски Тастатури Минијатурна Четка

 
DEN 947.20

Количината на стоката
Това е достапна

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРАКТИЧНА ПРЕНОСЛИВА ЧЕТКА за ЧИСТЕЊЕ користи Мека четка за да влезе во најмалите пукнатини на вашиот компјутер без да остави гребнатини зад себе СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ ЧЕТКИ за ЛАПТОП мал дизајн на главата на четката, длабоко во пукнатини и чистење на тастатурата веќе не е тешко. ТЕЛЕФОНСКА ЧЕТКА ЗА ТЕЛЕФОНСКА КАМЕРА КОМПЈУТЕРСКИ ТАБЛЕТ комплетот за чистење е изработен од висококвалитетни пластични материјали, мали по големина и лесен за чување и носење. ЧЕТКА ЗА БРИШЕЊЕ ТАСТАТУРА исто така добро за чистење на други домашни апарати и електронски уреди. КОМПЈУТЕРСКА МЕКА ЧЕТКА Изработен Од пластичен материјал со врвен квалитет, тој е многу издржлив и има цврсти влакна кои нема лесно да испаднат и ќе ви служат во годините што доаѓаат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата