• Со попуст
  • Неодамнешно
Lizealucky сет од 4 тапани микрофонски клип микрофон за обезбедување клипови за прицврстување на монтирање на шок -изобилство на музички инструменти за држач за стеги н?

Lizealucky сет од 4 тапани микрофонски клип микрофон за обезбедување клипови за прицврстување на монтирање на шок -изобилство на музички

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Прилагодете ја висината на микрофон : Монфонскиот тапан за микрофон доаѓа со завртки и може правилно да се прилагоди во висината на микрофонот И едноставно е и погодно да се прилагоди без да се наруши штандот на микрофонот. Цврст држач за микрофон : Тапаните клипови усвојуваат компактна конструкција со издржлив материјал и цврсти метални завртки, шок -изобилство, можат да одолеат на удар. Овој клип за обезбедување на микрофон за тапан работи прилично добро за држење мики. Снимање на тапани : Клип за обезбедување на тапани за микрофон може да се инсталира на работ на повеќето тапани, што може да помогне да се направат снимките да звучат подобро. Клип за обезбедување на тапан микрофон работи совршено за снимање на тапан, исто така погоден за домашно студио. Лесна инсталација : Овој тапан микрофон шок -изобилен клип може да се инсталира на работ на кој било тапан. Овој затегнување на тапанот има флексибилен дизајн со 3 точки на жлебови, погоден за употреба во различни тапани или други микрофони на инструменти. Идеален пристап : Овој клип за обезбедување на тапан микрофон е суштински додаток за инструменти за loversубителите на музиката. Овој затегнување на тапанот има флексибилен дизајн со 3 точки на жлебови, тој е погоден за употреба во различни тапани или други микрофони на инструменти. Едноставен и удобен, тапанот може да се прилагоди на микрофон без да се наруши штандот на микрофонот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата