• Со попуст
  • Неодамнешно
Мемориски стап, софистициран дизајн со диск Добри перформанси за дома

Мемориски стап, софистициран дизајн со диск Добри перформанси за дома

 
DEN 288.00

Количината на стоката
Това е достапна

Нема потреба да се вози, U дискот е погоден за дигитално складирање на податоци, пренос и споделување, погоден за музика, фотографии, филмови, дизајни, прирачници, публицитет и друго складирање на податоци Диск со чип U, стабилна и сигурна изведба. Сите стапчиња за USB меморија се двојно тестирани. Можете да чувате неколку слики, музика, филмови и добри спомени во неа и да ги испратите вашите пријатели да им дадат големо изненадување. Флеш меморијата е погодна за сите USB 2.0 порти и за 7/8/10 / VISTA / XP / 2000 / ME / за 2,6 и за стандардите на Mac OS. Може да се користи за сите работна површина, лаптопи, таблети, телевизори и уреди за звучници со USB-A порти. Нема потреба да се вози, U дискот е погоден за дигитално складирање на податоци, пренос и споделување, погоден за музика, фотографии, филмови, дизајни, прирачници, публицитет и друго складирање на податоци. Диск со чип U, стабилна и сигурна изведба. Сите стапчиња за USB меморија се двојно тестирани. Можете да чувате неколку слики, музика, филмови и добри спомени во неа и да ги испратите вашите пријатели да им дадат големо изненадување. Флеш меморијата е погодна за сите USB 2.0 порти и за 7/8/10 / VISTA / XP / 2000 / ME / за 2,6 и за стандардите на Mac OS. Може да се користи за сите работна површина, лаптопи, таблети, телевизори и уреди за звучници со USB-A порти. Флеш меморијата е погодна за сите USB 2.0 порти и за 7/8/10 / VISTA / XP / 2000 / ME / за 2,6 и за стандардите на Mac OS. Може да се користи за сите работна површина, лаптопи, таблети, телевизори и уреди за звучници со USB-A порта. Нема потреба да се вози, U дискот е погоден за дигитално складирање на податоци, пренос и споделување, погоден за музика, фотографии, филмови, дизајни, прирачници, публицитет и други складирање на податоци.


Клучни карактеристики

Item Type:
U Disk
Material:
ABS
Extensive Compatibility:
The memory stick is suitable for all USB 2.0 ports and suitable for 7 / 8 / 10 / Vista / XP / 2000 / ME / for 2.6 and for Mac OS. Compatible with all devices with USB-A port desktops, laptops, tablets, TVs, speakers.
Package List:
1 x U Disk:
Note:
They are different for your device's safe display capacity and nominal capacity because of different calculation methods:
Manufacturer standard:
1GB / 1000MB, 1MB = 1000KB
Regarding usable capacity:
Please note the memorandum regarding storage product capacity
16GB=approximately 14.5GB‑15.5GB:
32GB= approximately 28GB‑30GB:
64GB=approximately 58GB‑60GB:
128GB=approximately 119GB‑124GB:

Слични производи во категоријата