• Со попуст
  • Неодамнешно
Fafeicy T12-D24 Врв На Рачка За Лемење, Рачка За Лемење+Црвен Бакарен Материјал, 5.4 Во Алатка За Заварување Со Брза Спроводливост На Топлина, Врв На Рачката За Лемење/Јадро ?

Fafeicy T12-D24 Врв На Рачка За Лемење, Рачка За Лемење+Црвен Бакарен Материјал, 5.4 Во Алатка За Заварување Со Брза Спроводливост На Топлина,

 
DEN 128.48

Количината на стоката
Това е достапна

Овој врв на рачката за лемење прифаќа нанотехнологија на галванизација, која има антикорозивни и антиоксидациски својства Со компактна форма, само 13,8 см/5,4 во должина, лесен и пренослив, не заземаат простор и можете да го ставите насекаде. Овој врв на рачката за лемење е мазен во целина, стабилни перформанси, униформни споеви за лемење по лемењето. Врвот на рачката за лемење е изработен од рачка за лемење + бакар, со прецизни димензии и брза спроводливост на топлина. Врвот на рачката за лемење претрпе обемни тестови за квалитет и безбедност за да обезбеди сигурни перформанси. Овој врв на рачката за лемење прифаќа нанотехнологија на галванизација, која има антикорозивни и антиоксидациски својства. Со компактна форма, само 13,8 см/5,4 во должина, лесен и пренослив, не заземаат простор и можете да го ставите насекаде. Овој врв на рачката за лемење е мазен во целина, стабилни перформанси, униформни споеви за лемење по лемењето. Врвот на рачката за лемење е изработен од рачка за лемење + бакар, со прецизни димензии и брза спроводливост на топлина.


Клучни карактеристики

Item Type:
Soldering Iron Tip
Material:
Soldering Iron+Red Copper
Color:
Silver
Medel:
T12-D24
Length:
Approx. 13.8cm/5.4in
Diameter:
Approx. 0.55cm/0.2in
Package List:
1 x Soldering Iron Tip:

Слични производи во категоријата