• Со попуст
  • Неодамнешно
Каскач за трепки, виткач на камшик, мал преносен стилизинг со широк агол Класичен карач за трепки со чешел за убавина за сите форми на очите, долготрајни кадрици со ?

Каскач за трепки, виткач на камшик, мал преносен стилизинг со широк агол Класичен карач за трепки со чешел за убавина за сите форми на

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Удобна рачка : Удобна и лесна за разбирање, лесен за држење, издржлив, едноставен и убав Каскач за камшик. Со чешел : Додадете дополнителна поддршка на вашите трепки додека се навиваат со клипот за сонце чешел, лесна за клип, практична алатка за чешлање. Каскач за трепки. Arc Clip : Лесно да ги кликнете на аголните трепки, широк дизајн на агол, одговара на обликот на очите. Мал и преносен : Не е лесно да се заземе простор кога излегувате, и погодно е да се носи. Патувач за трепки за патувања. Универзална : одговара на повеќето облици и големини на очите, без разлика дали вашите трепки се кратки или рамни, нашите навивачи на трепките создаваат прекрасни трепки. Удобна рачка : Удобна и лесна за разбирање, лесен за држење, издржлив, едноставен и убав. Каскач за камшик. Со чешел : Додадете дополнителна поддршка на вашите трепки додека се навиваат со клипот за сонце чешел, лесна за клип, практична алатка за чешлање. Каскач за трепки. Arc Clip : Лесно да ги кликнете на аголните трепки, широк дизајн на агол, одговара на обликот на очите. Мал и преносен : Не е лесно да се заземе простор кога излегувате, и погодно е да се носи.


Клучни карактеристики

Item Type:
Eyelash Curler
Product Material:
Metal
Package List:
1 x Eyelash Curler:

Слични производи во категоријата