• Со попуст
  • Неодамнешно
ЗТР за iPhone 6 плус 5,5 инчен Лцд Дисплеј Дигитализатор Екран На Допир Комплетна Рамка Собрание Со Копче За Дома Предна Камера Звучник За Слушалки И Комплети За Алатки ?

ЗТР за iPhone 6 плус 5,5 инчен Лцд Дисплеј Дигитализатор Екран На Допир Комплетна Рамка Собрание Со Копче За Дома Предна Камера Звучник За

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

1 Подобро е да го следите видеото за инсталација на You Tube за да го поправите. Екранот вклучува предна камера, звучник за слушалки, лцд-штитна плоча и така натаму. Нема да треба да ги пренесувате овие делови од вашиот стар склоп на екранот на вашиот нов дел. Но, функцијата За ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Допир ќе работи само со оригиналното склопување на копчето за дома на вашиот телефон. Ќе треба да го префрлите склопот на копчето од вашиот стар дисплеј за да ја задржите ИДЕНТИФИКАЦИЈАТА На Допир. Ве молиме, исклучете го напојувањето на телефонот пред да го инсталирате. Постојат различни големини и завртки за должина кога го заменувате екранот.Ве молиме забележете ја секоја завртка и ставете ги на првобитното место.Во спротивно, новиот екран лесно ќе се скрши ако ги ставите завртките на погрешно место. Бидете нежни кога ги исклучувате и поврзувате приклучоците за флексибилни кабли за време на инсталацијата,ве молиме не користете прекумерна сила или прекумерно свиткајте ги. Ве молиме проверете ги приклучоците за флексибилни кабли за да бидете сигурни дека се функционални и да се осигурате дека сите завртки се затегнати по инсталирањето. КОМПАТИБИЛНОСТ-САМО за iphone 6 плус замена на екранот со модел а1522, А1524, А1593. Не користете го на Други Модели. ЦЕЛОСНО СКЛОПУВАЊЕ-екранот вклучува предна камера, звучник за уво, сензори за светлина и близина, метална плоча и сл.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата