• Со попуст
  • Неодамнешно
Ти Си Моето Сонце Дрвен Држач За Мобилен Телефон, Удобен Држач за Мобилен Телефон за Полнење, Штанд За Паметни Телефони Со Бука. Дрвени Ipad Штанд. Подарок За Сестра, П?

Ти Си Моето Сонце Дрвен Држач За Мобилен Телефон, Удобен Држач за Мобилен Телефон за Полнење, Штанд За Паметни Телефони Со Бука. Дрвени

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

€Слободни раце : има многу добра стабилност и соодветно навалување, кога ќе го ставите држачот на платформа, може да ви даде совршен агол на гледање за да гледате видеа, да читате е-книги, е-пошта, да разговарате за време на лицето и така натаму, без да ги земате вашите уреди цело време +100% ПРИРОДНО ДРВО, овој држач за телефон е елегантен,цврст и издржлив. ●Специјален Дизајн : дизајнот е едноставен, модерен и Удобен За Полнење. Дрвениот штанд ќе биде добар додаток на секој ентериер. Лаконски и воздржан, тоа нема да се фокусира на себе на канцеларија маса, или трпезарија дома. ●Широка Применливост : Погоден За телефони на i Phone и Android во 4-8 инчи, како што се i Phone MAX XR XS, Huawei, Galaxy S8, Sony, Kindle, па дури и 11-инчен i Pad. Внимавајте да не давате премногу сила при допирање на екранот за да спречите превртување на држачот. ●Димензија : 3,5 "х 3" х 2,8 " / 9 х 8 х 7см. Тежина на предметот : 156,0 грама. Ослободете Ги Рацете И Умовите : овој држач за мини биро може да обезбеди безбедна и сигурна монтажа за вашите паметни телефони и таблети, вертикална или хоризонтална.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата