• Со попуст
  • Неодамнешно
01 02 015 Пополнете светлина, 4 режим на светлина на наносецот на нано -скала Преносна фотографија Пополнете ја светлината за прилагодување на светлината за емитување ?

01 02 015 Пополнете светлина, 4 режим на светлина на наносецот на нано -скала Преносна фотографија Пополнете ја светлината за прилагодување

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Наносечка фино магла : исто така е навлажнувач, фино магла на ниво на нано, може да ја навлажнува кожата Опремено со селфи огледало : со селфи огледало за да се олесни прилагодувањето на шминка и позиција во реално време. Режим на светлина од 4 брзини : Режимот на светлина од 4 брзини може да се вклучи според различни сцени за да ги исполни вашите различни сцени за снимање. Прилагодлива осветленост : Прилагодување на осветленоста, може да го прилагоди нивото на осветленост според светлината на различни сцени. Различни карактеристики : мала големина, лесна, лесна за носење и лесен за употреба. 4 - Режимот на светлина може да се префрли според различни сцени за да се исполнат вашите различни сцени за снимање. Прилагодувањето на осветленоста, може да го прилагоди нивото на осветленост според светлината на различни сцени. Со селфи огледало за да се олесни прилагодувањето на шминка и позиција во реално време. Исто така, е овлажнител, нано -фино магла, може да ја навлажнува кожата. Мала големина, лесна, лесна за носење и лесен за употреба. Спецификација : Тип на ставка : Пополнете светломатеријал : ПластичнаКолор : како слики прикажани тежина : приближно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Fill Light
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 184g/6.5oz
Brightness:
4 gears adjustable
Functions:
Fill light, Humidifier, Selfie mirror
Battery:
Built-in lithium battery 1000mAh
How to use:
1. Use the fill light clip to fix it to the phone:
2. Long press the power button to turn on, click the power button to change the color temperature:
3. +, - keys to control the brightness of the light:
4. The single humidification button can spray water vapor:
Package List:
1 xFill Light 1 x Data Cable :
1 x Dust Cloth:
1 x Storage Bottle:
Note:
Mobile phones and other accessories are not included in the shipment :

Слични производи во категоријата