• Со попуст
  • Неодамнешно
12 3д Лупа На Екранот На Телефонот-Зголемувач НА Екранот НА Проекторот ЗА Зголемување НА Екранот За Видеа, Филмови – Игри-Преклопен Држач За Телефон Со Засилувач На ?

12 3д Лупа На Екранот На Телефонот-Зголемувач НА Екранот НА Проекторот ЗА Зголемување НА Екранот За Видеа, Филмови – Игри-Преклопен Држач

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Ако гледате многу филмови и видеа на вашиот паметен телефон и сакате да го намалите визуелниот замор и непријатност предизвикани од долго фокусирање на мал екран, тогаш нашиот зголемувач на екранот за паметни телефони е совршено решение! Зголемувачот на екранот работи исто како и екранот на проекторот на телефонот, ефикасно удвојувајќи ја големината на вашиот екран за да можете максимално да уживате во филмовите и видеата на вашиот паметен телефон во HD. Ако уживате во мобилните игри, користете го засилувачот на екранот со безжична тастатура и претворете го вашиот паметен телефон во станица за игри!. ●12 " ЗГОЛЕМУВАЊЕ на ЕКРАНОТ на ТЕЛЕФОНОТ● : ако гледате многу филмови и видеа на вашиот паметен телефон и сакате да го намалите визуелниот замор и непријатност предизвикани од долго фокусирање на мал екран, тогаш нашиот зголемувач на екранот на паметниот телефон е совршено решение!. ●ДИЗАЈН на ИЗВЛЕКУВАЊЕ И ПРЕКЛОПУВАЊЕ● : извлекувањето може добро да ја заштити леќата.HD екран лупа тип На складирање ротирачки преклопен дизајн. Ако висината не е доволна, висината може да се прилагоди со држачот за прстен. Супер тенок кога е преклопен и исто така може да се носи во вашата торба. Погоден за затворен простор, кампување, патување, одмор, насекаде и сл. €УДОБНО ИСКУСТВО за ГЛЕДАЊЕ q : Гледајте Филмови и Видеа како ipad - зголемувачот на екранот работи исто како екран на проекторот на телефонот, ефикасно удвојувајќи ја големината на вашиот екран за да можете да уживате во филмови и видеа на вашиот паметен телефон во потполност ВО HD.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата