• Со попуст
  • Неодамнешно
Vodtian еластични опсези компатибилни со Fitbit Versa 2/Versa/Versa Lite/Versa Special Edition Watch Band, прилагодливи најлонски плетенки со плетенка со соло јамка спортови ленти за рачен зглоб ?

Vodtian еластични опсези компатибилни со Fitbit Versa 2/Versa/Versa Lite/Versa Special Edition Watch Band, прилагодливи најлонски плетенки

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Совршено за вашиот часовник : Прилагодливи најлонски плетенки за часовници компатибилни со Fitbit Versa/ Fitbit Versa 2/ Fitbit Versa lite/ Fitbit Versa Special Edition Watch Band Дизајн на прилагодување на големината : Еластичниот спортски часовник за часовници усвојува прилагодлив дизајн на токи, можете лесно да се прилагодите на потребната големина. Овој опсег за часовници со соло јамка е погодна со големина на зглобот : 4,7 ''-9,9 '' (120мм-250мм). Лесно за инсталирање и отстранување : Bandsенските мажи за спортски часовници можат да се заменат без никакви алатки. Компатибилниот опсег за гледање на Fitbit Versa на двата краја имаат извори на брзо ослободување, што може да го заклучи вашиот часовник цврсто и безбедно за да спречи да падне. Лесно се инсталира директно и отстранување за неколку секунди. Премиум најлонски материјал : Оваа замена на ленти што се компатибилни со Fitbit Versa 2 опсези се изработени од кожни, дише, лесен и траен еластичен најлон плетенка. Различни бои, за да можете произволно да се совпаѓате. Носејќи ги опсегот на часовници, ќе доживеете ново меко и удобно чувство. Нашата услуга : Ние нудиме 12-месечна гаранција за Верса ремени. За какви било проблеми со квалитетот, ве молиме слободно контактирајте не, ќе ве замениме со нов најлон бенд за часовници или ќе ви дадеме целосна наплата. Совршено за вашиот часовник : Прилагодливи најлонски плетенки за часовници компатибилни со Fitbit Versa/ Fitbit Versa 2/ Fitbit Versa lite/ Fitbit Versa Special Edition Watch Band. Дизајн на прилагодување на големината : Еластичниот спортски часовник за часовници усвојува прилагодлив дизајн на токи, можете лесно да се прилагодите на потребната големина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата