• Со попуст
  • Неодамнешно
Нараквици За Жени Девојки Персонализирани Подароци, Врежана Инспиративна Шарм Нараквица Со Кристал Од Сваровски Нараквица За Тетка Внука Мајка Ќерка Баба Внука Н?

Нараквици За Жени Девојки Персонализирани Подароци, Врежана Инспиративна Шарм Нараквица Со Кристал Од Сваровски Нараквица За

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

УНИКАТЕН ДИЗАЈН : Шармот На Мајката На Срцето со дизајн на затворач од јастог може да се демонтира по желба Нараквица со жичана жица што може да се прошири, нараквицата со жичана алка вклучува шарм на срцеви кристали, шарм на круната и бисер, додавајќи талент на вашата облека. ПОДАРОЦИ за МАМА : Инспиративна нараквица за Мама, врежана "Се Сеќавам дека те сакам Мајка". Охрабрете ја да продолжи. ГОЛЕМИНА : внатрешен дијаметар од 2,5 инчи со мазен раб, нараквицата за размножување што може да се прошири е прилагодлива за да се вклучи и исклучи. Кои се прилагодуваат за да одговараат на повеќето зглобови. МАТЕРИЈАЛ : Изработен Од Врвен нерѓосувачки челик 316 L, висококвалитетен полиран финиш, без олово и хипоалергичен. Добро за здравјето на телото и животната средина. Силен и издржлив за секојдневно носење. ПО ПРОДАЖБАТА НА УСЛУГИ : 100% Задоволство И Враќање На Парите, 60-Дневна Политика За Враќање Без Ризик. Срцевиот Шарм со дизајнот на затворачот од јастог може да се демонтира по своја волја. Нараквица со жичана жица што може да се прошири, нараквицата со жичана алка вклучува шарм на срцеви кристали, шарм на круната и бисер, додавајќи талент на вашата облека.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата