• Со попуст
  • Неодамнешно
IQIHUI 170PCS U на орев клипови, клип орев и комплет за асортиман на завртки 4 големини Автоматски клипови за автомобили Прицврстувачи со завртки поставени во продавница ?

IQIHUI 170PCS U на орев клипови, клип орев и комплет за асортиман на завртки 4 големини Автоматски клипови за автомобили Прицврстувачи

 
DEN 367.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Материјал】 Клиповите на U на орев се изработени од висококвалитетни материјали, а површината е галванизирана, што може да издржи разни груби околини, не е лесно да се 'рѓа и е издржлива 【Функција】 Клипови за метални прицврстувачи Заменете ги 'рѓосаните или скршени U клипови за да обезбедите панел за тело на автомобили или обликување што се користи на исечоците на вратите, облоги на покривот, панели за внатрешни врати, табла. 【Стандарден】 Тестиран квалитет за издржливост и перформанси. 【Лесно за инсталирање]】 За цврста фиксација, само лизнете ги држачите на орев на работ на шината и заклучете ги во претходно удрените дупки. 【Широка апликација】 Комплетот за асортиман U-CLIP и завртки се корисни додатоци што можат да се применат за автомобилски панел, облик на вратата, браник и фидер за монтирање на предните/задните браници. Опис : Материјал : 65 Манган челик Боја : Површина на површината на цинк во боја : Производ за позлата со цинк во боја : бр.6/8/10/12 Опсег на примена : Погоден за автобуси, возови, авиони, камиони, каравани и автомобили. Карактеристики : 1.инженериран од 100% нови и овластени материјали.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата