• Со попуст
  • Неодамнешно
Luofdclddd gab bar, бања за грабање бар 23,6 инчи без лизгање постари тоалетни загради за тоалети за заграда за постари бања за бања монтиран бања за грабнување бања со хард-п?

Luofdclddd gab bar, бања за грабање бар 23,6 инчи без лизгање постари тоалетни загради за тоалети за заграда за постари бања за

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

(Домашна бања грабна лента цврста и издржлива) изработена од, анти-кара, за да се обезбеди квалитетен и услужен живот, ергономија на цевки од не'рѓосувачки челик, капацитет за носење на НГ, рафинирани и мазни, не лесни за 'рѓа (Домашна бања грабна лента за човечки дизајн) : Во согласност со дизајнот на човекот, погоден за различни групи на луѓе, поудобна зафат, без рака, процес на полирање на огледало со четкана површина, потрајно. Оваа грабна бања може да се инсталира во бањата, кујната, тоалетот; По должината на скалите, просторијата за перење или каде било во вашата куќа каде што е потребна безбедносна железница. Завршувањето на 'рѓа и оксидацијата се изведува одлично во отпорност на корозија. Останете секогаш нови во какви било екстремни средини. Оваа грабна лента е завршена со wallиден дизајн, едноставен и стилски дизајн, заштеда на простор. (Домашна бања грабна лента цврста и издржлива) изработена од, анти-кара, за да се обезбеди квалитетен и услужен живот, ергономија на цевки од не'рѓосувачки челик, капацитет за носење на НГ, рафинирани и мазни, не лесни за 'рѓа. (Домашна бања грабна лента за човечки дизајн) : Во согласност со дизајнот на човекот, погоден за различни групи на луѓе, поудобна зафат, без рака, процес на полирање на огледало со четкана површина, потрајно. Оваа грабна бања може да се инсталира во бањата, кујната, тоалетот; По должината на скалите, просторијата за перење или каде било во вашата куќа каде што е потребна безбедносна железница. Завршувањето на 'рѓа и оксидацијата се изведува одлично во отпорност на корозија. Останете секогаш нови во какви било екстремни средини. Оваа грабна лента е завршена со wallиден дизајн, едноставен и стилски дизајн, заштеда на простор. Вашето задоволство е наша најголема потрага. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Само проверете дали е монтиран правилно користете ги баровите во кујната, по скалилата, бањата или во просторијата за перење за дополнителна превенција од пад, грабната лента обезбедува потпора, поддршка додека додавате декоративен допир во вашата бања.


Клучни карактеристики

Home Bath Grab Bar Material:
Stainless Steel
Home Bath Grab Bar Size:
60Cm , 75Cm
Home Bath Grab Bar Package Included:
1 Piece Pack
Home Bath Grab Bar Color:
White
Home Bath Grab Bar Use:
Urinal, Bathrooms, Toilet, Washstand,Kitchen
at the Same Time, Our Products Are Equipped with Advanced Quality Inspection Instruments to Ensure That Every Barrier-Free Product Meets the Requirements of Customers and Has Passed the Strict Inspection by the National Inspection Agency to Ensure That Your Products Can Accompany You for 20 Years under Normal Use. Time!:
Nothing is Going to Stop You But :

Слични производи во категоријата