• Со попуст
  • Неодамнешно
Dmuniz Rack Rack Rustic Industrial wallид монтирање цевки држач за закачалка за решетки, шини за држачи за двојни пешкири, железна железничка железница, мултифункционална ретро-сти?

Dmuniz Rack Rack Rustic Industrial wallид монтирање цевки држач за закачалка за решетки, шини за држачи за двојни пешкири, железна железничка

 
DEN 972.80

Количината на стоката
Това е достапна

Railелезничката железница и ретро дизајнот, сопственикот на закачалката е дизајниран како црна индустриска цевка Изгледа уникатно и гроздобер во вашата соба. Повеќекратни функции не е само држач за закачалка за ткаенини, туку е и држач за пешкири. Тоа е апсолутно совршено за нашите крпи за раце. Изгледа убаво со која било крпа и со скоро секоја тема за бања. Издржлив материјал изработен со добра цврстина на железо, не е лесно да се пробие. Оваа ставка вклучува хардвер за монтирање на бетонски/wallsидови од плочки или wallид од друг вид. Тоа е убав здрав дизајн со целосна метална конструкција. Идеален држач во сите простории на простории може да го користи во спални соби, бањи, кујна, гаража, балкон, како и плакарот.Семи Едноставен држач за закачалка за траење на ткаенината, исто така удобен за употреба како држач за пешкири додека се туширате. Ве молиме, забележете ги информациите за големината пред да ги купите. Railелезничката железница и ретро дизајнот, сопственикот на закачалката е дизајниран како црна индустриска цевка. Изгледа уникатно и гроздобер во вашата соба. Повеќекратни функции не е само држач за закачалка за ткаенини, туку е и држач за пешкири. Тоа е апсолутно совршено за нашите крпи за раце. Изгледа убаво со која било крпа и со скоро секоја тема за бања. Издржлив материјал изработен со добра цврстина на железо, не е лесно да се пробие. Оваа ставка вклучува хардвер за монтирање на бетонски/wallsидови од плочки или wallид од друг вид.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата