• Со попуст
  • Неодамнешно
Крпи Поставени За Бања Темносини Мермерни Крпи За Бања Клиренс Крпи За Туширање Комплет од 3 За Украсна Бања, 1 Крпа За Капење 1 Рачна Крпа 1 Крпа За Перење За Пливање ?

Крпи Поставени За Бања Темносини Мермерни Крпи За Бања Клиренс Крпи За Туширање Комплет од 3 За Украсна Бања, 1 Крпа За Капење 1 Рачна Крпа 1

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

МАТЕРИЈАЛ ЗА КОМПЛЕТ ЗА КРПИ за КАПЕЊЕ : страната за печатење е изработена од полиестерски материјал, а другата страна е изработена од чист 100% памучен материјал, кој не само што ви овозможува да уживате во удобноста и мекоста, туку има и совршен и уникатен дизајн на моделот ДЕКОРАТИВНИ КРПИ ЗА БАЊА : крпи за Капење исклучително меки, многу абсорбента и издржливи. Може да се користи како украсни комплети за крпи за бања и крпи за туширање,крпи за плажа,крпи за вежбање итн.Постојат 3 типа крпи направени за различни намени и преференции. СЕТ ЗА ОСНОВНИ КРПИ за БАЊА : Комплетот вклучува 1 крпа за капење (30"x60") + 1 крпа за лице (28"x16") + 1 крпа за перење (13"x13"). Комплетите за крпи за капење ви помагаат да избегнете главоболка што одговара на бојата и помагаат вашата бања да изгледа чиста и координирана и да ви заштеди време и пари. 3 КРПИ ПРИЛИКА : ① стандардната КРПА за КАПЕЊЕ е идеална за повеќето обврски за сушење, од сушење после туширање до завиткување деца по бањање.② РАЧНА КРПА со вистинска големина не е само практична, туку и едноставен и достапен декоративен додаток за бања. ● КРПАТА за ПЕРЕЊЕ е одлична и за миење на лицето или можете да ја направите како детска крпа. СОВЕТИ : Нашите крпи можат да бидат прилагодени и можете да изберете да имате отпечатени фонтови на пешкирот, како што се "Крпа На Мама"/"Пешкир На Тато" или само вашето име Како "Ема", кажете ни дали ви треба ова. МАТЕРИЈАЛ ЗА КОМПЛЕТ ЗА КРПИ за КАПЕЊЕ : страната за печатење е изработена од полиестерски материјал, а другата страна е изработена од чист 100% памучен материјал, кој не само што ви овозможува да уживате во удобноста и мекоста, туку има и совршен и уникатен дизајн на моделот. ДЕКОРАТИВНИ КРПИ ЗА БАЊА : крпи за Капење исклучително меки, многу абсорбента и издржливи. Може да се користи како украсни комплети за крпи за бања и крпи за туширање,крпи за плажа,крпи за вежбање итн.Постојат 3 типа крпи направени за различни намени и преференции. СЕТ ЗА ОСНОВНИ КРПИ за БАЊА : Комплетот вклучува 1 крпа за капење (30"x60") + 1 крпа за лице (28"x16") + 1 крпа за перење (13"x13"). Комплетите за крпи за капење ви помагаат да избегнете главоболка што одговара на бојата и помагаат вашата бања да изгледа чиста и координирана и да ви заштеди време и пари. 3 КРПИ ПРИЛИКА : ① стандардната КРПА за КАПЕЊЕ е идеална за повеќето обврски за сушење, од сушење после туширање до завиткување деца по бањање.② РАЧНА КРПА со вистинска големина не е само практична, туку и едноставен и достапен декоративен додаток за бања.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата