• Со попуст
  • Неодамнешно
Држачи за четкичка за заби за бањи со диспензер за паста за заби, монтиран држач за четкање на заби, монтиран 8, 8 слот за четки за заби, 9 простории за складирање на то?

Држачи за четкичка за заби за бањи со диспензер за паста за заби, монтиран држач за четкање на заби, монтиран 8, 8 слот за четки

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

Function Функција за голема капацитет за складирање】 Овој сет на држачи за заби за заби за бања е совршена организација за бања - има доволно простор за складирање на четка за заби, паста за заби, бричење, средство за чистење на лицето, чешел итн Додатоци за бања. 【Изградба на диспензерот за паста за заби-држачот за четки за заби на wallидот Изградба на диспензерот за заби Pastetooth, притиснете го диспензерот за паста за заби нежно 2-3 пати, а пастата за заби излегува автоматски. 【Различни чаши за миење на устата во боја】 За здравјето на вашето семејство, ние затворивме поставени четири различни чаши во боја како гаџети за бања, така што сите никогаш повеќе не ги мешавте чашите, држачот за четки за заби на wallидот, специјалниот начин на страничен начин на страничен начин да остане водата да остане водата да остане водата да остане водата да остане водата да остане водата да остане водата да остане вода , Чувајте ја чашата сува и чиста. 【Супер лента со трага нема потреба од дупчење или нокти】 На држачите за четки за заби за бањи на wallид не им треба дупчење или нокти, да се обезбеди силна лента за лепило, само што го обесува држачот за четки за заби на wallидот преку налепници за супер-реклами, лесна инсталација и Лесен потег. 【Совети】 држачот на четката за заби носи 20lb. Сите делови се изработени од еколошки материјал ABS, ве молиме користете го со доверба. Пред да ја користите лентата без трага, ве молиме потврдете ја позицијата за инсталација уште еднаш. Во случај навистина да ви треба нова лента без трага, нашата врска е опремена со специјална, ве молиме одете да купите. Function Функција за голема капацитет за складирање】 Овој сет на држачи за заби за заби за бања е совршена организација за бања - има доволно простор за складирање на четка за заби, паста за заби, бричење, средство за чистење на лицето, чешел итн. Додатоци за бања. 【Изградба на диспензерот за паста за заби-држачот за четки за заби на wallидот Изградба на диспензерот за заби Pastetooth, притиснете го диспензерот за паста за заби нежно 2-3 пати, а пастата за заби излегува автоматски.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата