• Со попуст
  • Неодамнешно
ГУДБЗ Клупа За Туширање Столче За Бања Столче За Туширање Клупа За Столче Столче За Дрво Столче За Стапало Столче За Бричење Со Полица За Складирање, Нелизгачки Ста

ГУДБЗ Клупа За Туширање Столче За Бања Столче За Туширање Клупа За Столче Столче За Дрво Столче За Стапало Столче За Бричење Со Полица За

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Силен и Издржлив : висококвалитетното цврсто дрво и стабилната структура ја направија оваа столица силна, Со мазните рабови, нема да ве пикнат во стапалото Стабилен и Безбеден : Дизајниран И тестиран за безбедно издржување до 200 килограми, Идеален За постари лица, баби и дедовци, инвалиди или лица со намалена подвижност. Нелизгачка Подлога : стапалата Што не се лизгаат на дното на столицата ефикасно го штитат вашиот под од гребнатини и случајно фрлање, секое парче е внимателно изшкуркано мазно и обложено со нетоксичен слој што спречува гребнатини и траги од гребење. УДОБНО : оваа столица за туширање им помага на постарите или лицата со посебни потреби да уживаат во бањите и тушевите во целосна безбедност и удобност. Услуга по продажбата : Ако имате какви било прашања, можете да не контактирате преку е-пошта во секое време, а ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Ограничената подвижност неизмерно влијае и го комплицира секојдневниот живот. Таквата ситуација може да има многу причини, како што се несреќа или болест. Кога некој ќе достигне одредена возраст, на пример, познатите движења стануваат се потешки.Оваа столица за туширање им помага на постарите или лицата со посебни потреби да уживаат во бањите и тушевите во целосна безбедност и удобност.Спецификација : Димензии : 40*30*40 cm Weight Капацитет : 200 фунти материјал : бамбус + водоотпорен заптивник боја : природен бамбус, без дамки за стари лица, баби и дедовци, инвалиди или лица со намалена подвижност.


Клучни карактеристики

Dimensions:
40*30*40 cm
Weight Capacity:
200 lbs
Material:
bamboo + waterproof sealant
Color:
natural bamboo, no stain
Ideal for the elderly, grandparents, disabled or people with reduced mobility.:
This bamboo stool is great for multipurpose uses i.e. kitchen, bathroom, dining room, office, garden, camping, fishing and more.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement.:
We guarantee there is no risk in buying here:
If received other or damaged items. Please contact us before providing any feedback. We will solve it for you. :

Слични производи во категоријата