• Со попуст
  • Неодамнешно
BESTonZON 5pcs Електрични Четки За Заби Де Четка За Заби Штанд Бања Четка За Заби Организатор Паста За Заби Решетката Бања Ѕид Решетката Ѕид Виси Решетката Удар Слободен ?

BESTonZON 5pcs Електрични Четки За Заби Де Четка За Заби Штанд Бања Четка За Заби Организатор Паста За Заби Решетката Бања Ѕид

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ решетката за СКЛАДИРАЊЕ користи четка за заби, чувајте ги чисти и суви ОВОЗМОЖЕТЕ заштеда На Простор со елегантен и компактен изглед. ЗАКАЧАЛКА за ЧЕТКИ за заби Изработен од материјал, овој држач за четки за заби е здрав и еколошки, сигурен, издржлив и безбеден. ДРЖАЧ за ЛЕПЛИВА ЧЕТКА за ЗАБИ Изработен од материјал, овој држач за четки за заби е здрав и пријателски, сигурен и безбеден. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА за ЗАБИ за БАЊА уникатниот висечки дизајн може ефикасно да ја исцеди преостанатата вода. ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ решетката за СКЛАДИРАЊЕ користи четка за заби, чувајте ги чисти и суви. ОВОЗМОЖЕТЕ заштеда На Простор со елегантен и компактен изглед. ЗАКАЧАЛКА за ЧЕТКИ за заби Изработен од материјал, овој држач за четки за заби е здрав и еколошки, сигурен, издржлив и безбеден. ДРЖАЧ за ЛЕПЛИВА ЧЕТКА за ЗАБИ Изработен од материјал, овој држач за четки за заби е здрав и пријателски, сигурен и безбеден. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА за ЗАБИ за БАЊА уникатниот висечки дизајн може ефикасно да ја исцеди преостанатата вода. Пакет Листа 5 х Карактеристики на решетката за складирање на ѕид-заштеда На Простор со елегантен и компактен Изглед На Четки за Заби. - Четката за заби може да се стави на држачот, чувајте ја четката за заби чиста и сува електрична четка за заби. - Изработен од материјал, овој држач за четки за заби е здрав и еколошки, сигурен, издржлив и безбеден четка за заби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата