• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за заби за заби lxydd, за заби, поставен за четка за заби монтирана за заби и четкичка за заби Организатор на четкички за заби, без дупчење, не е потребно да се инс?

Држач за заби за заби lxydd, за заби, поставен за четка за заби монтирана за заби и четкичка за заби Организатор на четкички

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

- држачот на четката за заби е нов во дизајнот и врвен во дизајнот, што ги прави обичните предмети околу вас уникатни Cleantightиво-квалитетни материјали-здрави држачи за четкичка за заби, здрави и еколошки материјали, гарантирано квалитетно и здравје без загриженост. -Лесно е да се инсталира, нашиот држач за чаши е опремен со самолеплива чаша за вшмукување, само избришете го wallидот и залепете ја чашата за вшмукување, а потоа расклопете и исчистете го држачот на чашата. Заштеда на простор и лесен за употреба, овој креативен држач за четки за заби ќе ви донесе подобар живот и ќе додаде елеганција во вашиот простор! - Поставен држач за држачи за четки за заби : Чашата е изработена од PP материјал, силен и издржлив, а фино замрзнато ефект на телото на чашата е удобен за држење без да ги повредите вашите раце. Држачот на четката за заби е изработен од PS материјал, а тој е залепен без трага, лесен за избор и место. - држачот на четката за заби е нов во дизајнот и врвен во дизајнот, што ги прави обичните предмети околу вас уникатни. Cleantightиво-квалитетни материјали-здрави држачи за четкичка за заби, здрави и еколошки материјали, гарантирано квалитетно и здравје без загриженост. -Лесно е да се инсталира, нашиот држач за чаши е опремен со самолеплива чаша за вшмукување, само избришете го wallидот и залепете ја чашата за вшмукување, а потоа расклопете и исчистете го држачот на чашата. Заштеда на простор и лесен за употреба, овој креативен држач за четки за заби ќе ви донесе подобар живот и ќе додаде елеганција во вашиот простор! - Поставен држач за држачи за четки за заби : Чашата е изработена од PP материјал, силен и издржлив, а фино замрзнато ефект на телото на чашата е удобен за држење без да ги повредите вашите раце. Држачот на четката за заби е изработен од PS материјал, а тој е залепен без трага, лесен за избор и место. Опис на производот Производ Име : Wallид монтиран за заби за заби Материјал : Висококвалитетен ABS+PS Материјал Производ Апликација : Дневна употреба во Домаќинството Карактеристики : држач за четки за заби поставена од wallидови, едноставна атмосфера, водоотпорна и влага-докажана, цврста и трајна, е удар од типот на wallидот, тип, монтажа од типот -Бо, костум за заштеда на простор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата