• Со попуст
  • Неодамнешно
Јардве Ротирачки Држач За Крпи За Пешкири Метална Решетка За Облека Закачалки Од Нерѓосувачки Челик Држач За Ткиво За Бања Држач За Крпи За Нишање Закачалка За Крп?

Јардве Ротирачки Држач За Крпи За Пешкири Метална Решетка За Облека Закачалки Од Нерѓосувачки Челик Држач За Ткиво За Бања Држач

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

БАЊА ПЕШКИР ЖЕЛЕЗНИЧКИ ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ НА ШИПКАТА ЗА КРПИ ЗА НИШАЛКА - - - Инсталирањето на оваа решетка за вртливи крпи нема да ви одземе повеќе од 5 минути ,може лесно да се монтира на кој било ѕид користејќи го вклучениот хардвер за инсталација, не е потребно склопување , тоа е дека дефинитивно можете да го направите тоа сами ЗАКАЧАЛКА за ПАЛТО држачот за крпи може да осигури дека вашите крпи ќе останат чисти и хигиенски, лесни за употреба. ЗАМАВ НАДВОР ПЕШКИР бар ротирачките раце од 180° ви овозможуваат да ги раширите саканите раце за лесно сушење и можете да ги вртите назад до ѕидот за да заштедите простор. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР лавици за КРПИ Made Изработени од нерѓосувачки челик за издржлива употреба. Може да биде во вашата бања или во кујната. ЅИД МОНТИРАЊЕ ПЕШКИР РЕШЕТКАТА ЗАМАВ РАКА ПЕШКИР Бар Модерен И едноставен изглед, Може да се интегрира во речиси секој декор, да ја одржува вашата бања чиста и уредна. БАЊА ПЕШКИР ЖЕЛЕЗНИЧКИ ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ НА ШИПКАТА ЗА КРПИ ЗА НИШАЛКА - - - Инсталирањето на оваа решетка за вртливи крпи нема да ви одземе повеќе од 5 минути ,може лесно да се монтира на кој било ѕид користејќи го вклучениот хардвер за инсталација, не е потребно склопување , тоа е дека дефинитивно можете да го направите тоа сами. ЗАКАЧАЛКА за ПАЛТО држачот за крпи може да осигури дека вашите крпи ќе останат чисти и хигиенски, лесни за употреба. ЗАМАВ НАДВОР ПЕШКИР бар ротирачките раце од 180° ви овозможуваат да ги раширите саканите раце за лесно сушење и можете да ги вртите назад до ѕидот за да заштедите простор. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР лавици за КРПИ Made Изработени од нерѓосувачки челик за издржлива употреба. Може да биде во вашата бања или во кујната. ЅИД МОНТИРАЊЕ ПЕШКИР РЕШЕТКАТА ЗАМАВ РАКА ПЕШКИР Бар Модерен И едноставен изглед, Може да се интегрира во речиси секој декор, да ја одржува вашата бања чиста и уредна. Пакет Листа 1 x Вртливата Крпа бар 1 x Инсталација Завртки Комплет Карактеристики-Боја : сребрен држач за Крпи За Заштеда На Простор-со четири цврсти прачки, ќе имате дополнително складирање за крпи, крпи за перење и многу повеќе без да зафаќате закачалка за крпи за вртење во вселената.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата