• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за четки за заби Makouyu Mini Ceramic за бања, пакет од 2 , оригинален дизајн симпатична форма на патка, држач за четки за заби за деца, декор за бања (патка)

Држач за четки за заби Makouyu Mini Ceramic за бања, пакет од 2 , оригинален дизајн симпатична форма на патка, држач за четки

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Керамика Застаклената површина е мазна и лесна за чистење, а дното е незагадено и анти-лизгање. Големина : 1,8*1,2 во (D*H) .Нанер Димензии : 0,8 ин. Мал држач за четки за заби ја прави чистата бања. DSIGN - Симпатичната форма на патка е полна со забава. Може да ја задржи четката за заби независна, чиста и санитарна. Може да се користи како подарок за децата за да ги натераат да ги мијат забите. Тоа не е само држач за четки за заби, туку може да се користи и како цврст држач за четка. Има прекрасна форма и повеќе функции. Верувам дека ќе ти се допадне. Дизајн на креативна облик на патеката и практичен штанд за четки за заби е хигиенско решение за складирање на четка за заби. Материјал : Керамика. Застаклената површина е мазна и лесна за чистење, а дното е незагадено и анти-лизгање. Големина : 1,8*1,2 во (D*H) .Нанер Димензии : 0,8 ин. Мал држач за четки за заби ја прави чистата бања. DSIGN - Симпатичната форма на патка е полна со забава. Може да ја задржи четката за заби независна, чиста и санитарна. Може да се користи како подарок за децата за да ги натераат да ги мијат забите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата