• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет Додатоци За Бања, Комплет Пластичен Подарок Од 8 Парчиња, Држач За Четки За Заби, Чаша За Четки За Заби, Дозер За Сапун, Сад За Сапуница, Држач За Четка За Тоал?

Комплет Додатоци За Бања, Комплет Пластичен Подарок Од 8 Парчиња, Држач За Четки За Заби, Чаша За Четки За Заби, Дозер За Сапун, Сад За Сапуница,

 
DEN 527.68

Количината на стоката
Това е достапна

Пластика ●МАТЕРИЈАЛ за КОМПЛЕТ ЗА БАЊА● : Издржлива и чистлива пластика. ①КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : 1 чаша за Миење Уста, 1 држач за Четка за Заби, 1 диспензер за Лосион, 1 сад за Сапун, 1 корпа за Отпадоци и 1 четка за тоалет со држач. €ФУНКЦИЈА● : Украсете ја вашата бања, тие ја одржуваат вашата бања чиста, уредна и уредна. ●КОМПЛЕТ ДОДАТОЦИ за БАЊА● : Ова ќе биде добар подарок за вашиот љубовник, семејство, пријатели и колеги и ќе додаде живот во бањата. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН● : стилскиот дизајн го прави идеален избор за модерни бањи. Овој комплет додатоци за бања додава примамлив шарм во секоја бања. Таа е погодна за домови, хотели, канцелариски згради и други намени. ●МАТЕРИЈАЛ за КОМПЛЕТ ЗА БАЊА● : Издржлива и чистлива пластика. ①КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : 1 чаша за Миење Уста, 1 држач за Четка за Заби, 1 диспензер за Лосион, 1 сад за Сапун, 1 корпа за Отпадоци и 1 четка за тоалет со држач. €ФУНКЦИЈА● : Украсете ја вашата бања, тие ја одржуваат вашата бања чиста, уредна и уредна. ●КОМПЛЕТ ДОДАТОЦИ за БАЊА● : Ова ќе биде добар подарок за вашиот љубовник, семејство, пријатели и колеги и ќе додаде живот во бањата. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН● : стилскиот дизајн го прави идеален избор за модерни бањи. Овој комплет додатоци за бања додава примамлив шарм во секоја бања. Таа е погодна за домови, хотели, канцелариски згради и други намени.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата