• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабилок 2 парчиња Пешкир Без Шајки Држач За Крпи За Крпи Монтиран На Ѕид Решетка За Крпи Со Држач За Крпи За Ѕид На Полица Држач За Крпи За Бања Држач За Крпи Без Пешк?

Кабилок 2 парчиња Пешкир Без Шајки Држач За Крпи За Крпи Монтиран На Ѕид Решетка За Крпи Со Држач За Крпи За Ѕид На Полица Држач

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Радијатор за крпи : Извонредна изработка и добар материјал го прават ова да изгледа едноставно, но функционира многу добро Куки за Складирање крпи : Споделете Со вашите пријатели и семејство бидејќи тоа е прекрасен подарок за загревање на куќата. Закачалка За Шини За пешкири : Држач за Крпи За Бања Многу Е Лесен и Удобен За Инсталирање И Употреба Без Да Чини Голем дел од Вашето време. Модерна Лента за Рачни Крпи : добра алатка за уредување на пешкирот во вашата бања и брзо сушење на крпата. Држач За Крпи Решетка : Едноставна и практична структура, сигурно ќе ви даде многу пријатно искуство со користење. Радијатор за крпи : Извонредна изработка и добар материјал го прават ова да изгледа едноставно, но функционира многу добро. Куки за Складирање крпи : Споделете Со вашите пријатели и семејство бидејќи тоа е прекрасен подарок за загревање на куќата. Закачалка За Шини За пешкири : Држач за Крпи За Бања Многу Е Лесен и Удобен За Инсталирање И Употреба Без Да Чини Голем дел од Вашето време. Модерна Лента за Рачни Крпи : добра алатка за уредување на пешкирот во вашата бања и брзо сушење на крпата. Држач За Крпи Решетка : Едноставна и практична структура, сигурно ќе ви даде многу пријатно искуство со користење. Пакетот Вклучува 2 x Лавици За Пешкири Карактеристики-Големина : 30,50Х7, 50Х7, 00см/11, 99Х2, 95Х2 решетка за крпи со полица. - Материјал : пп полица за пешкири решетка-Боја : бела решетка за полица за складирање крпи - добра алатка за уредување на пешкирот во вашата бања и оставете ја крпата брзо да се исуши држач за лепило за крпи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата