• Со попуст
  • Неодамнешно
Фен За Коса Ѕидна Решетка, Пластична Полица За Складирање, Организатор, Додатоци За Домашна Бања-Црна

Фен За Коса Ѕидна Решетка, Пластична Полица За Складирање, Организатор, Додатоци За Домашна Бања-Црна

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

●Заштеда на простор И Практично Складирање ● -држачот За фен за коса во бањата е едноставен и дарежлив, а фризерската алатка монтирана на ѕид обезбедува добар организатор за вашиот фен за коса Тоа помага да заштедите простор и да ја одржувате спалната соба и бањата чисти и уредни. Фен за коса е лесен за употреба и удобен. ●Универзален дизајн, силна применливост ● - рамката на вентилаторот може да се прилагоди на повеќето големини и типови на дувалки. Во исто време, дизајнот на куката на држачот може да го закачи приклучокот за складирање, да избегне газење на приклучокот или навлажнување, а исто така можете да го закачите јажето за глава. ●Без Удирање, Без Оштетување На Ѕидот ● - држач за фен за коса без дупки, лесен за инсталирање, односно избришете го ѕидот чист, залепете го заштитниот слој на задниот дел на ѕидот, притиснете ги меурчињата внатре, повеќе од 24 часа ефектот е подобар во употреба. ●Цврсто Залепете, Силна Носивост ● густината И материјалот на лепилото се многу високи, а носивоста е силна, така што нема потреба да се грижите дали вентилаторот ќе падне. `+Мерки на претпазливост применлива површина : мермер, керамичка плочка, стакло, метал, пластична површина, табла за боја. Не е применлива површина : варосан ѕид, груб цемент ѕид, ѕид од тули, позадина. ●Заштеда на простор И Практично Складирање ● -држачот За фен за коса во бањата е едноставен и дарежлив, а фризерската алатка монтирана на ѕид обезбедува добар организатор за вашиот фен за коса. Тоа помага да заштедите простор и да ја одржувате спалната соба и бањата чисти и уредни. Фен за коса е лесен за употреба и удобен. ●Универзален дизајн, силна применливост ● - рамката на вентилаторот може да се прилагоди на повеќето големини и типови на дувалки. Во исто време, дизајнот на куката на држачот може да го закачи приклучокот за складирање, да избегне газење на приклучокот или навлажнување, а исто така можете да го закачите јажето за глава. ●Без Удирање, Без Оштетување На Ѕидот ● - држач за фен за коса без дупки, лесен за инсталирање, односно избришете го ѕидот чист, залепете го заштитниот слој на задниот дел на ѕидот, притиснете ги меурчињата внатре, повеќе од 24 часа ефектот е подобар во употреба. ●Цврсто Залепете, Силна Носивост ● густината И материјалот на лепилото се многу високи, а носивоста е силна, така што нема потреба да се грижите дали вентилаторот ќе падне. `+Мерки на претпазливост применлива површина : мермер, керамичка плочка, стакло, метал, пластична површина, табла за боја.


Клучни карактеристики

Made of high-quality ABS material, durable, light weight and anti-rust.:
Suitable for all kinds of hair dryers, good hair dryers for household or hotel use. Convenient to hold the hair dryer in the bathroom.:
Simple style, not only practical, but also can decorate your home. Stable and convenient for your life.:
The frame of the hair dryer bracket is scientifically designed according to the mechanical principle, which greatly improves the carrying capacity.:
No need to drill the toilet paper holder, no professional tools, free nails, no need to drill holes and damage the wall. You can paste it to the desired location.:
Package Included:
1 x hair dryer holder (not including hair dryer):
1 x adhesive:
notes:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of the product may be slightly different from the picture.:
Due to different manual measurements, please allow slight size differences. :

Слични производи во категоријата