• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка За Тоалет И Држач За Држач Со Четки Од 3 парчиња Монтирани На Ѕид/Четки За Тоалетни Садови Со Долга Рачка Лесен За Чистење Тоалетен Агол за Тоалетна Тоалетна Б?

Четка За Тоалет И Држач За Држач Со Четки Од 3 парчиња Монтирани На Ѕид/Четки За Тоалетни Садови Со Долга Рачка Лесен За Чистење Тоалетен Агол

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

ТРОЈНА ЧИСТА ЧЕТКА КОМБИНАЦИЈА-тпр мека рамна четка, флексибилна без оштетување на површината на глазурата,одговара на внатрешноста на тоалетот,длабоко исчистете ги жлебовите360° глобуларна четка и продолжена рачка што не се лизга длабоко во внатрешноста на цевката,што лесно може да се справи со мртвиот агол.Мала четка, исчистете ја јазот на работ на тоалетот,удобен и лесен. СПРЕЧЕТЕ МИРИС-незатворената дизајнерска основа ја олеснува вентилацијата и може брзо да испари вишок вода на четката за чистење на тоалетот.Дизајнот со капак го запечатува мирисот и обезбедува бања на тоалетот. ДВОЕН ИЗБОР-Опремен со силни налепници,можете да го закачите на мазен ѕид без drilling.It има и специјална основа,која може да се постави на земја, со тело во форма на писта што не зазема простор. Лесна За Чистење-Основата може лесно да се расклопи на три дела за лесно чистење,а сите рачки на четките имаат висечки дупки за закачување за сушење. [Тројна Комбинација На Чиста Четка] - тпр мека рамна четка, флексибилна без оштетување на површината на глазурата,одговара на внатрешноста на тоалетот,длабоко исчистете ги жлебовите.360° глобуларна четка и продолжена рачка што не се лизга длабоко во внатрешноста на цевката,што лесно може да се справи со мртвиот агол.Мала четка, исчистете ја јазот на работ на тоалетот,удобен и лесен. [Спречи Мирис]-незатворената дизајнерска основа ја олеснува вентилацијата и може брзо да испари вишок вода на четката за чистење на тоалетот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата