• Со попуст
  • Неодамнешно
Самфулоге Божиќни Крпи За Раце, 6 Пакети Украсни Крпи За Садови Чисти Памучни Крпи Божиќни Кујнски Крпи За Сушење, Чистење, Готвење &засилувач; Печење, Везени Божиќн?

Самфулоге Божиќни Крпи За Раце, 6 Пакети Украсни Крпи За Садови Чисти Памучни Крпи Божиќни Кујнски Крпи За Сушење, Чистење, Готвење &засилувач;

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

6 КОМПЛЕТ КРПИ : Комплет од 6 пакувања, има димензии 18 х 12" Универзалната големина ги прави божиќните крпи за раце совршено да ја красат вашата домашна кујна. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : 100% памучна ткаенина,мек и пријателски за кожата допир, машина за перење. Крпите за раце се погодни за перење, чистење и сушење на рацете, кои исто така се издржливи за повеќекратна употреба. ДИЗАЈН НА БОЖИЌНА ТЕМА : постојат 3 бои со различна шема : бело-снешко, црвено-Новогодишна елка и зелено-дедо Мраз, Божиќна венец, Божиќен елен, Був. СОВРШЕН ПОДАРОК : овие комплети за празнични крпи ќе направат прскање за вашиот кујнски декор, Овој Кујнски Комплет За Крпи за Садови од 6 е идеален за вашиот дом или прави прекрасен подарок За Божиќни Празници. ШИРОКА УПОТРЕБА : Одлична како крпа за раце, крпа за садови, крпа за гости и крпа за бања, кујнска крпа, крпа за чистење и речиси се. Среќен Божиќ! Имајте го и уживајте во среќен Божиќ! Зошто да изберете Комплет Божиќна Крпа За Раце Луован? Високо Апсорбирачки и Мек Допир 100% чист памук со совршена апсорпција на вода, крпите се погодни за миење, чистење и сушење на рацете, кои исто така се издржливи за повеќекратна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата