• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка За чистење Тоалет Поставена На ѕид Четка За Чистење Тоалет Со Држач Фиока За Одвод Четка За Бања Чистач Со Меки Алатки За Чистење На Главата Четка Тоалет Четк?

Четка За чистење Тоалет Поставена На ѕид Четка За Чистење Тоалет Со Држач Фиока За Одвод Четка За Бања Чистач Со Меки Алатки За

 
DEN 246.40

Количината на стоката
Това е достапна

Држачот за тоалетна четка е многу лесен за инсталирање ,вклучен е целиот хардвер што треба да го инсталирате Неговиот модерен дизајн и функционална funcетика ќе и дадат беспрекорна завршница на вашата бања. ефикасно спречува прскање на водата и нема да ги извалка рацете. Компактен дизајн За Заштеда На Простор Издржлив И практичен, отпорен на Дамки и мирис. Повеќенаменски И Ефективни Четки за Чистење ,Совршен Партнер за Задоволување на Вашите Различни Потреби за Чистење. Држачот за тоалетна четка е многу лесен за инсталирање ,вклучен е целиот хардвер што треба да го инсталирате. Неговиот модерен дизајн и функционална funcетика ќе и дадат беспрекорна завршница на вашата бања. ефикасно спречува прскање на водата и нема да ги извалка рацете. Компактен дизајн За Заштеда На Простор Издржлив И практичен, отпорен на Дамки и мирис. Повеќенаменски И Ефективни Четки за Чистење ,Совршен Партнер за Задоволување на Вашите Различни Потреби за Чистење. Четката за фонмескруб е добар помошник за чистење на вашите домашни работи.Материјал : Пластикако имате какви било прашања кога користите, слободно контактирајте не преку порака.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата