• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за алатка за тропска градина Чумбак - четки за заби за заби четки за шминка за шминка, држач за жилет, организатор на декор за бања, додаток за миење садови, држ?

Држач за алатка за тропска градина Чумбак - четки за заби за заби четки за шминка за шминка, држач за жилет, организатор на декор

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн и материјал - Затегнете ги сите најважни работи за бањата во овој бледо зелена, камена носителка на алатка Овој едноставен и чист дизајн добро се вклопува во вашата бања countertop. Употреба - Ставете ги сите ваши дневни најважни работи во овој носител за да останете организирани и чисти. Користете го за четка за заби, паста за заби, четки за шминка или жилет. Големина (L*W*H) - 3,5x3.0 инчи - Овој елегантен држач за заштеда на простор ги одржува сите ваши најважни работи заедно. Пополнете го изгледот со нашиот тропски градинарски сапун диспензерот и сапунот за сапун за да и дадете на вашата бања здрав изглед. Упатства за нега - да се грижите за вашиот додаток за бања, само миење на рацете.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата