• Со попуст
  • Неодамнешно
01 02 015 полица за складирање, исцедете алуминиумски лебдечки полици сребро за гел за туширање за мали предмети за бричење

01 02 015 полица за складирање, исцедете алуминиумски лебдечки полици сребро за гел за туширање за мали предмети за бричење

 
DEN 639.84

Количината на стоката
Това е достапна

Многу е практично да се користи, одлично за домашна употреба во тоалет или бања Шупниот дизајн може да исцеди вода и да го задржи решетката сув, за да спречи натопување во вода. Наменето за организирање сапун, бричење, гел за туширање и други мали предмети, помагајќи да заштедите многу простор. Тоа е дизајн на wallид што ќе ви донесе многу погодност и е многу заштеда на простор. Мазна површина, елегантна боја и лесна за чистење, практична алатка во вашата бања. Многу е практично да се користи, одлично за домашна употреба во тоалет или бања. Шупниот дизајн може да исцеди вода и да го задржи решетката сув, за да спречи натопување во вода. Наменето за организирање сапун, бричење, гел за туширање и други мали предмети, помагајќи да заштедите многу простор. Тоа е дизајн на wallид што ќе ви донесе многу погодност и е многу заштеда на простор. Мазна површина, елегантна боја и лесна за чистење, практична алатка во вашата бања. Шупливиот дизајн може да исцеди вода и да ја задржи решетката сув, за да спречи натопување во вода. Наменето за организирање сапун, бричење, гел за туширање и други мали предмети, помагајќи да заштедите многу простор. Многу е практично да се користи, одлично за домашна употреба во тоалет или бања. Мазна површина, елегантна боја и лесна за чистење, практична алатка во вашата бања.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rack
Material:
Aluminum
Color:
Silver
Weight:
5kg / 11lb
Installation Method:
Punch and install
Size:
Approx. 40 x 10cm / 15.7 x 3.9in
Weight:
Approx. 391g / 13.8oz
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Rack:
1 Bag Screw:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Слични производи во категоријата