• Со попуст
  • Неодамнешно
Алипис 1пц Керамичка Четка За Заби Држач Керамички Држач За Пенкало Контејнер За Паста За Заби Четка За Заби Чаша За Пиење Чаша За Вода Чаша За Вода Керамички Чаши Ч?

Алипис 1пц Керамичка Четка За Заби Држач Керамички Држач За Пенкало Контејнер За Паста За Заби Четка За Заби Чаша За Пиење Чаша За Вода Чаша

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Керамика Чаша за Плакнење за плакнење на устата : и не е лесна за чипсување и гребење. Чаша за плакнење заби : Може да биде како чаша за пиење, чаша за четки за заби, шолја за кафе,. Држач за пенкало : Држач За Четки За Заби Држачи За Чаши За Четкање Керамички Заби Организатор На Паста За Заби Чаша За Пенкало За Четка За Шминка Лажичка. Кригла за пиење вода : Издржлива и не е лесна за чипсување и гребење. Организатор На лажичка : Висока густина, непорозна, отпорна на абење и издржлива. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Чашата за четки За заби-Материјал : керамичка чаша за плакнење заби. - Боја : Темно Сина вода за пиење кригла. - Големина : Околу 11, 5х6, 5х6, 5см чаша за Плакнење На Устата. - Може да биде како чаша за пиење, чаша за четки за заби, шолја за кафе итн. - Издржливи и не се лесни за чипсување и гребење чаши за четки за заби. - Направено од материјал, безбедно е да се користи држач за пенкало. - Висока густина, непорозна, отпорна на абење и издржлива тамбла за четкање заби. - Мазното може да ве спречи да повредите кога користите семејна чаша за четки за заби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата