• Со попуст
  • Неодамнешно
- Полица,Решетка За Чување Крпи За Решетки За Крпи,Решетка За Крпи Со Три Шипки Во Бања, Пешкир За Боја Од Нерѓосувачки Челик Монтиран на Ѕид, Водоотпорен Држач за Кр?

- Полица,Решетка За Чување Крпи За Решетки За Крпи,Решетка За Крпи Со Три Шипки Во Бања, Пешкир За Боја Од Нерѓосувачки Челик Монтиран

 
DEN 1023.52

Количината на стоката
Това е достапна

По-Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок Од 24 Часа Предност : Трислојна Висока и Ниска Неусогласеност. Направете Ги Вашите Крпи Да Се Исушат Побрзо и Попрактично. Повеќе Крпи Може Да се Постават истовремено за Да Заштедат Простор. Заштедете Простор На Подот : Мултифункционална Полица за Крпи, Три Шипки За Пешкири и 2 Куки За Крпи, Идеални за Употреба во Спални Соби, Бањи и Плакари. Хуманизиран Дизајн : Шипката За Пешкири е Дизајнирана Да Бенг И Издржлива, Аглите се Мазни, Без Бруси и не Сечат Раце За Да Спречат Модринки. Материјал : Простор Алуминиумски Материјал и Третман На Елоксирање, Тој е Лесен и Издржлив,Отпорност На Корозија На Нг, Убав. По-Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок Од 24 Часа. Предност : Трислојна Висока и Ниска Неусогласеност. Направете Ги Вашите Крпи Да Се Исушат Побрзо и Попрактично. Повеќе Крпи Може Да се Постават истовремено за Да Заштедат Простор. Заштедете Простор На Подот : Мултифункционална Полица за Крпи, Три Шипки За Пешкири и 2 Куки За Крпи, Идеални за Употреба во Спални Соби, Бањи и Плакари. Хуманизиран Дизајн : Шипката За Пешкири е Дизајнирана Да Бенг И Издржлива, Аглите се Мазни, Без Бруси и не Сечат Раце За Да Спречат Модринки. Материјал : Простор Алуминиумски Материјал и Третман На Елоксирање, Тој е Лесен и Издржлив,Отпорност На Корозија На Нг, Убав.


Клучни карактеристики

Name:
Folding Bathroom Towel Rack
Surface Technology:
High Temperature Baking Varnish
Material:
Stainless Steel
Scope of Application:
Bathroom/Toilet, Etc.
Product Features:
Corrosion Resistance and No Rust
Installation Method:
Punching
Advantage::
Dislocation Design, Quickly Dry Towels.:
Large Rounded Corners to Prevent Collision Design!:
Thicken Steel Pipe,Towel Rack Weight 1.2Kg:
High Temperature Resistance, No Paint Drop, Waterproof and Rustproof:
Package Included:

Слични производи во категоријата