• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за глава за рачна глава за туширање прилагодлив за држачот за туширање, заграден wallид, монтиран држач за туширање, држач за спреј за туширање, со 2 лавици за ши?

Држач за глава за рачна глава за туширање прилагодлив за држачот за туширање, заграден wallид, монтиран држач за туширање, држач за спреј

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Одличен материјал-Оваа мултифункционална решетка за глава за туширање е изработено од ABS и гума обложена со метална цевка, со исклучителна изработка, водоотпорна и влажна докажана, издржлива и не е лесна за 'рѓа 360 ° Прилагодлива ротација - Врвот на главата за туширање може да се ротира и прилагоди 360 степени, прилагодливиот дизајн е погоден за прилагодување на главата за туширање и да се прилагоди на различни барања за висина, така што децата имаат можност да уживаат во забавата на капењето. Силно оптоварување-Оваа само-лекална решетка за туширање може да носи вкупна тежина од 11 килограми, а околу 4 килограми тоалети може да се постават на левата и десната страна. Куките од обете страни се дизајнирани да висат мали предмети како што се топчиња за бања и четки за бања. Дизајн на решетки за гелови за туширање, има кружна заграда на левата и десната страна, која може да постави гел за туширање, шампон, балсам и други тоалети. Без удирање - нашата заграда за туширање усвојува дизајн без удар, со лепило на задниот дел, што е цврсто и не паѓа, не го оштетува wallидот и е лесен за инсталирање. Чувајте го wallидот сув за време на процесот на инсталација и исцедете го вишокот на воздух откако ќе се лепите на wallидот, инсталирајте го држачот на главата за туширање 24 часа пред да го користите држачот за туширање, држачот за стапче за туширање ќе биде поцврст. Големина и пакет - 6,3*6. Интерфејсот на главата за туширање има дијаметар од 1 инч, кој е погоден за повеќето потреби за домаќинството, лесен за употреба, лесен и заштеда на труд. Држачот на шишиња за миење на телото е со дијаметар од 1,1 инчи. Пакет, вклучувајќи држач за глава за туширање*1. Одличен материјал-Оваа мултифункционална решетка за глава за туширање е изработено од ABS и гума обложена со метална цевка, со исклучителна изработка, водоотпорна и влажна докажана, издржлива и не е лесна за 'рѓа. 360 ° Прилагодлива ротација - Врвот на главата за туширање може да се ротира и прилагоди 360 степени, прилагодливиот дизајн е погоден за прилагодување на главата за туширање и да се прилагоди на различни барања за висина, така што децата имаат можност да уживаат во забавата на капењето. Силно оптоварување-Оваа само-лекална решетка за туширање може да носи вкупна тежина од 11 килограми, а околу 4 килограми тоалети може да се постават на левата и десната страна. Куките од обете страни се дизајнирани да висат мали предмети како што се топчиња за бања и четки за бања. Дизајн на решетки за гелови за туширање, има кружна заграда на левата и десната страна, која може да постави гел за туширање, шампон, балсам и други тоалети. Без удирање - нашата заграда за туширање усвојува дизајн без удар, со лепило на задниот дел, што е цврсто и не паѓа, не го оштетува wallидот и е лесен за инсталирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата