• Со попуст
  • Неодамнешно
ZSFBIAO Бања Тушичка Пол за полици за прилагодување на шипката за бања Организатор додатоци за складирање на решетки за држач за туширање шампон сапун 1 парчиња wallид л?

ZSFBIAO Бања Тушичка Пол за полици за прилагодување на шипката за бања Организатор додатоци за складирање на решетки за држач за туширање

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Овој вид полица за бања е изработен од пластичен материјал, не е лесен за скршен или 'рѓа, можете да го користите без грижи Дизајниран со мазен раб, овој вид решетка за складирање нема да наштети на површината на wallидот или нештата, и работи со силен капацитет на лежиште, можете да го користите долго време. Има дизајниран со глава за туширање, можете да ставите многу работи на неа. Решетката за складирање е погодно за инсталирање без да се удри на wallид, нема да ја оштети површината на бањата. Ако имате други барања, ве молиме оставете ни порака, ние ќе се обидеме да ви служиме. Овој вид полица за бања е изработен од пластичен материјал, не е лесен за скршен или 'рѓа, можете да го користите без грижи. Дизајниран со мазен раб, овој вид решетка за складирање нема да наштети на површината на wallидот или нештата, и работи со силен капацитет на лежиште, можете да го користите долго време. Има дизајниран со глава за туширање, можете да ставите многу работи на неа. Решетката за складирање е погодно за инсталирање без да се удри на wallид, нема да ја оштети површината на бањата.


Клучни карактеристики

Material:
ABS.
Size:
28.5*12*6cm.
Package included:
1x storage rack. :

Слични производи во категоријата