• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабилок 3 Поставува Четки За Заби Држач За Самостоен Капацитет На Ѕидно Семејство За Лепило Бањи За Закачалки За Тоалети, Клип Монтирање Четка За Заби Слотови За Ск?

Кабилок 3 Поставува Четки За Заби Држач За Самостоен Капацитет На Ѕидно Семејство За Лепило Бањи За Закачалки За Тоалети, Клип Монтирање

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Држач за четка за заби Со Капак : Држач За Четка За Заби : Изработен од пп материјал и за употреба Држач За паста За заби за четки За заби : Лесен За Инсталирање : Без дупчење или алати, држачот за четки за заби за бања е лесен за инсталирање без оштетување на ѕидовите. Ве молиме исчистете го ѕидот на бањата пред инсталацијата, цврсто притиснете ја леплива лента на ѕидот 2 часа пред употреба. Држач За Висечка Четка за Заби : дизајн монтиран на Ѕид на Четка За Заби, цврсто прилепете се на ѕидот, така што не му штети на ѕидот и лесен за инсталирање. Ѕидна Полица За Бања : Држач За Четки За Заби За Монтирање На Ѕид-Мулти-простор, три простори за складирање, три чаши за перење, три позиции на четки за заби, едношалтерски приход од материјали за чистење без неуредна станица за перење. Организатор На Кади За бања : Држач За Четка За Заби За Монтирање На Ѕид-чашата за перење е наопаку за сушење и покривање на главата на четката за заби без вода и. Држач за четка за заби Со Капак : Држач За Четка За Заби : Изработен од пп материјал и за употреба. Држач За паста За заби за четки За заби : Лесен За Инсталирање : Без дупчење или алати, држачот за четки за заби за бања е лесен за инсталирање без оштетување на ѕидовите. Ве молиме исчистете го ѕидот на бањата пред инсталацијата, цврсто притиснете ја леплива лента на ѕидот 2 часа пред употреба. Држач За Висечка Четка за Заби : дизајн монтиран на Ѕид на Четка За Заби, цврсто прилепете се на ѕидот, така што не му штети на ѕидот и лесен за инсталирање. Ѕидна Полица За Бања : Држач За Четки За Заби За Монтирање На Ѕид-Мулти-простор, три простори за складирање, три чаши за перење, три позиции на четки за заби, едношалтерски приход од материјали за чистење без неуредна станица за перење. Организатор На Кади За бања : Држач За Четка За Заби За Монтирање На Ѕид-чашата за перење е наопаку за сушење и покривање на главата на четката за заби без вода и. Пакетот Вклучува 3 х Сет За Складирање Гаргара монтиран на Ѕид (Без паста За заби И четка за заби) Карактеристики-боја : сина, Бела, розова четка за заби во бањата организатор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата