• Со попуст
  • Неодамнешно
Nhyamx 2 Пакет Бања Чаша Диспензерот, Пластични За Еднократна Употреба Хартија Чаша Диспензерот,Мали Држачи За Еднократна Употреба Хартија Чаша За Плакнење Бања Сует?

Nhyamx 2 Пакет Бања Чаша Диспензерот, Пластични За Еднократна Употреба Хартија Чаша Диспензерот,Мали Држачи За Еднократна Употреба

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : пластичниот диспензер за чаши за хартија за еднократна употреба од 2 пакувања за бања е изработен од компјутерски материјал,Проѕирниот КОМПЈУТЕР изгледа како стакло, но е поотпорен на паѓање од стаклото(Ве молиме имајте предвид дека хартиените чаши не се вклучени). Паметно складирање : диспензерот за чаши за бања доволно мал за секоја плоча;Совршен За бањи за гости, полубањи, простории за прав; Идеален за семејна или детска бања;хартиените чаши за Еднократна Употреба секогаш ќе бидат подготвени кога ви треба вода за пиење или за плакнење. Функционално : мини чашите во овој организатор се со вистинска големина за плакнење на устата по четкање или обезбедување доволно вода за миење витамини,додатоци и други апчиња.Овој диспензер за чаши мултифункционален држач за чаши може да се користи и за складирање на памучни кругови за шминка. Разновиден : диспензерот за хартиена чаша со засек во Форма На Буквата У го олеснува земањето на чашата. Отворениот врвен дизајн го олеснува фаќањето чаша и ви овозможува лесно да видите кога држачот за чаши за бања е време за полнење. Големина : држач за чаши за бања мери 3 "х 3 " х 5", совршен за вашата плоча.(Ве молиме проверете дали вашата чаша е со вистинска големина).Совршен за организирање хартиени чаши во вашиот дом,апартмани,R, кампери и кабини; Идеален За живеење во мал простор и мали домови. 2 Пакет Држач За Чаши За Бања Пластичен Диспензер За Хартиена Чаша За Еднократна Употреба За Плакнење Чаши на Работните Површини за Суета во Бањата,Чист( Без хартиени чаши).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата