• Со попуст
  • Неодамнешно
Блаженство Каса 6 Парчиња Комплет За Крпи; 2 Крпи За Капење, 2 Крпи За Раце и 2 Крпи за Перење - 600 ГСМ Чешлан Памук Брзо Сушење Високо Апсорбирачки Дебели Крпи За Бања-М?

Блаженство Каса 6 Парчиња Комплет За Крпи; 2 Крпи За Капење, 2 Крпи За Раце и 2 Крпи за Перење - 600 ГСМ Чешлан Памук Брзо Сушење Високо

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

2 крпи за Капење (27" х 54"), 2 Крпи За Раце(16 "х 28"). 2 Крпи за Перење (12" х 12"). ИНСТРУКЦИИ ЗА ПЕРЕЊЕ-Избегнувајте користење белило, пероксид или омекнувачи за миење на крпите. Машинско перење одделно во топла вода користејќи благ детергент. Исушете се на ниско ниво; исушете веднаш. Измијте пред употреба за да ја минимизирате влакната. ЛУКСУЗЕН КОМПЛЕТ ЗА КРПИ - овој пакет се состои од 2 крпи за капење (27" х 54"), 2 Крпи за Раце (16" х 28") и 2 Крпи за Перење (12" х 12"). Овие крпи се составени од 100% чешлан памук кој обезбедува долготрајна издржливост и сигурност. ЕКСТРА МЕКИ И АБСОРБЕНТА-Крпите На Блаженството Каса се направени со користење на висококвалитетен природен памук. Користените памучни влакна обезбедуваат оптимална мекост, мекост и прекрасна апсорпција. Тие стануваат помеки и помеки со секое перење. КАВГА НАЗАД ПАКУВАЊЕ-блаженство производите На Каса се спакувани на начин што е најзгодно за своите клиенти. Без разлика дали станува збор за лична употреба или за подарување на вашите најблиски, сето тоа го имаме покриено. НАШЕТО ВЕТУВАЊЕ - Во Блаженство Каса веруваме дека клиентот е на прво место; квалитетот е фокусна точка на нашите производи. Со длабински процеси за контрола на квалитетот, ние сме во состојба да се осигураме дека сите наши производи имаат премиум финиш што е втор по ништо. Преку нашата широка палета на производи кои се состојат од различни големини, дизајни и бои, веруваме дека Блаженството Каса има нешто за секого. ИНСТРУКЦИИ ЗА ПЕРЕЊЕ-Избегнувајте користење белило, пероксид или омекнувачи за миење на крпите. Машинско перење одделно во топла вода користејќи благ детергент. Исушете се на ниско ниво; исушете веднаш. Измијте пред употреба за да ја минимизирате влакната. ЛУКСУЗЕН КОМПЛЕТ ЗА КРПИ - овој пакет се состои од 2 крпи за капење (27" х 54"), 2 Крпи за Раце (16" х 28") и 2 Крпи за Перење (12" х 12"). Овие крпи се составени од 100% чешлан памук кој обезбедува долготрајна издржливост и сигурност. ЕКСТРА МЕКИ И АБСОРБЕНТА-Крпите На Блаженството Каса се направени со користење на висококвалитетен природен памук. Користените памучни влакна обезбедуваат оптимална мекост, мекост и прекрасна апсорпција. Тие стануваат помеки и помеки со секое перење. КАВГА НАЗАД ПАКУВАЊЕ-блаженство производите На Каса се спакувани на начин што е најзгодно за своите клиенти. Без разлика дали станува збор за лична употреба или за подарување на вашите најблиски, сето тоа го имаме покриено.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата