• Со попуст
  • Неодамнешно
60 степени секач за мелење на слот за мелење, секач за сечење карбид Висока точност 6 Отстранување на флејта чип 20мм Дијаметар на сечилото Фини мелење на мелење за ме?

60 степени секач за мелење на слот за мелење, секач за сечење карбид Висока точност 6 Отстранување на флејта чип 20мм Дијаметар на

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Спецификации : Секач за мелење на слот за слот, агол од 60 степени и 6 флејта дизајн, дијаметарот на сечилото е 20мм, со стандардна големина и точно сечење Висока ефикасност : Со фино мелење жлебови, ефикасно и флексибилно работење, евакуација на директна чип, брза брзина на дупчење и работа за заштеда на труд. Зацементирана карбид : Мелницата за слот Dovetail е изработена од карбид материјал, кој има голема цврстина, отпорност на абење и корозија, има долг животен век. Лесен за инсталирање : Секачот за dovetail има сјајно без закопчиња, голема точност на мелење и стабилна големина, со универзална права тресење за лесна инсталација. Применлив материјал : Погоден за обработка на не'рѓосувачки челик, јаглероден челик, леано железо, челик за умирање, челик од легура, челик со алатки, не -железни метали и други материјали. Спецификации : Секач за мелење на слот за слот, агол од 60 степени и 6 флејта дизајн, дијаметарот на сечилото е 20мм, со стандардна големина и точно сечење. Висока ефикасност : Со фино мелење жлебови, ефикасно и флексибилно работење, евакуација на директна чип, брза брзина на дупчење и операција за заштеда на труд. Зацементирана карбид : Мелницата за слот Dovetail е изработена од карбид материјал, кој има голема цврстина, абење и отпорност на корозија, има долг животен век.


Клучни карактеристики

Item Type:
Dovetail Cutter
Product Material:
Carbide
Product Model:
20 x 60 degree YG8
Blade Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Number of Flute:
6 Flute
Scope of Application:
Suitable for stainless steel, carbon steel, cast iron, die steel, alloy steel, tool steel, non-ferrous metal materials
Package List:
1 x Dovetail Cutter :

Слични производи во категоријата